Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ga uhitila

Građani u panici: Muškarac (48) pucao na ulici

Pucnjava u Petrinji
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/6
23.10.2018.
u 15:36

Kako se doznaje u policiji nema dojava o ozlijeđenima ili materijalnoj šteti, a očevici kazuju kako je muškarac pucao u zrak

Policija je danas oko 14 sati u Petrinji uhitila 48-godišnjaka koji je nasumice pucao iz vatrenog oružja na nekoliko lokacija u tome gradu i izazvao paniku kod građana.

Kako se doznaje u policiji nema dojava o ozlijeđenima ili materijalnoj šteti, a očevici kazuju kako je muškarac pucao u zrak.

Pogledajte video očevida u Petrinji

Motive bi trebao utvrditi policijski očevid koji je u tijeku.  

Ključne riječi

Komentara 4

AE
Aedes2017
19:41 23.10.2018.

Kuće su nam pune oružja iz rata .Svi smo na rubu bjede, bolesti ..neimaština.Vratimo oružje,godine nas čine slabijima,osjećamo nepravdu...vratimo oružje da ne završimo u zlučinu.

Avatar stravaxx
stravaxx
16:40 23.10.2018.

otišla mu žena s dečkom pa čovjek proslavio

B2
bokida 2
16:22 23.10.2018.

Možda je dobio na lotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije