Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Komadina:
Povratak na članak

'SDP je jači od sudbine, građani ga žele kao branu klizanju Hrvatske udesno'

Komadina je istaknuo da je SDP pokazao kako je imao najjaču i najprepoznatljiviju listu te "listu koja nije gledala svoj ego i pojedince nego kolektiv, a i to su građani prepoznali".

Komentari 4

DL
dr Luigi
14:31 27.05.2019.

Građani ne žele ni vas ni njih.

VL
GE
genex
14:57 27.05.2019.

dragi moji crveni, 18% koliko ste osvojili jedan vam je od najlošijih rezultata.da je crni labud plenki ostao na desnoj, konzervativnoj agendi, imali bi ste jedan od najgorih rezultata s jedva 2 mandata.

VL
VI
viwiè
15:06 27.05.2019.

Sta nude ovi gradjanima, ne pristojnu i urednjenu pravnu drzavu, domacu industriju, domaca poduzeca, radna mjesta i kolektivne radne ugovore, da ljudi mogu planirati sebi i obitelji buducnost. Nego im nudi borbu protiv skretanja udesno? A sta ce jesti ljudi,, od cega ce zivjeti, gdje ce raditi i kako planirati sebi zivot, po tudjim zemljama nasrcanjem u tudju kucu, u masovnim egzodusima kao izbjeglice sa Bliskoga ostoka? Pa nema vise nasrcanja u tudju kucu, sada su sve suverenisti dosli na vlast u zapadnim zemljama, ne daju oni vise nikome u svoju kucu, morati cete za Kinu zaprasiti ubuduce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.