Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnje

Velika ptica: Građani nisu vjerovali što vide u Petrinji

Foto: Facebook
1/2
09.12.2017.
u 16:09

Odbjegla životinja uhvaćena je nakon nekoliko sati

U subotu prijepodne Petrinjci su imali nesvakidašnji prizor na ulicama. Naime, automobile je na cesti izbjegavao emu, odbjegao iz obližnjeg izletišta u Taborištu.

Snimke pokazuju kako je preplašena velika ptica kilometrima trčala isključivo državnom cestom Petrinja-Sisak, kao da je pratio neki smjer. No, njegova izvorna domovina - Australija - ipak mu je bila predaleka, a i kopnom nedostižna. Uhvaćen je nakon nekoliko sati bijega i vraćen u svoje prebivalište. Srećom neozlijeđen.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

1/18

Komentara 8

Avatar Marenggo
Marenggo
17:21 09.12.2017.

Kad mogu hrvati bježati iz domovine,zašto ne bi mogao i Emu,svojoj domovini za kojom jako pati :)

MX
Mister X
20:31 09.12.2017.

Velika ptica: Građani nisu vjerovali što vide u Petrinji, dok je seljacima sve bilo jasno , samo ne kako je izbjegao sudbinu da ne završi na tanjuru kod nekoga .. Nemaju mnogi pojma da je to delikatesa ...

Avatar Snijeg
Snijeg
00:41 10.12.2017.

Noj pobjegao iz Podravke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije