Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbor za medije
Povratak na članak

Osuditi govor mržnje i prijetnje novinarima

Vanjski član odbora Ivan Zvonimir Čičak dodao je kako nije riječ samo o prijetnjama novinarima već i nizu organizacija i portala i da treba generalno osuditi govor mržnje.

Komentari 5

BR
Brandfackel2
12:28 12.12.2017.

Živimo u 2017. godini i ratovi se više ne vode sa kopljem i mačem nego dronovima, tajnim službama i naročito medijima. Ovi govnovinari moraju znati da nisu nedodirljiva kasta koja može bez kazne godinama terorizirati narod lažima i podvalama. Onii su produžena ruka zločinaca i ono što su ubojice nekad radile noževima, puškama i topovima danas to rade sofisticirano pomoću izdajničkih medija. Kao takve, može ih se smatrati legalnom vojnom metom u hibridnom ratu protiv RH. Ipak ih ne treba ubijati i prijetiti smrću nego ih proceuirati za zločine i veleizdaju koju čine te utamničiti i protjerivati u njihove zemlje porijekla.

VL
CR
CROLINDA
13:07 12.12.2017.

kad će novinari početi odgovarati za toliko zla i štete koje nanose pojedincima ili cijelom narodu pa i čovječanstvu koju nanose smrtnim grijehom širenja laži i klevete što potpisane što nepotpisane

VL
CR
CROLINDA
13:13 12.12.2017.

prije će i bogataš i političar u raj nego neki novinari i voditelji i spikeri koji manipuliraju tuđim riječima oduzimlju im kontekst da bi lažnom subjektivnom interpretacijom stvarali svoju laž o nekome ili o nečem

VL
LE
Lester
12:37 12.12.2017.

jos jedan clanak sa Tahirom a evo i moralne vertikale Stazica. vecernji dokle tako?

VL
BA
bakulušić
17:58 12.12.2017.

Ton, slika i riječ su vrlo moćno oružje, gospodine Richembergh! Osobito ako se zloupotrebljava kao što se to čini u Hrvatskoj već tri desetljeća. Od onih koji raspolažu tim i takvim oružjem, očekuje se posebna odgovornost. Nažalost, ta odgovornost ne postoji i sad imamo problem. Nadam se da ga Vi, Stazić i Čičak ne ćete rješavati jer bi Karla opet morala dolaziti. A rezultati bi mogli biti katastrofalni za Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.