Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poput Britanaca
Povratak na članak

Gotovo polovica Europljana želi glasovati o članstvu o EU

45 posto od više od 6000 ljudi obuhvaćenih istraživanjem u Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Španjolskoj i Švedskoj želi takav referendum, a trećina bi ih glasovala za izlazak iz EU-a.

Komentari 5

Avatar Pavel ic
Pavel ic
09:19 10.05.2016.

ljudima je prekipjelo u svojoj zemlji biti manjina i ovi laburisti i ljevičari su na putu da unište Europu

VL
HR
hromcan
15:53 10.05.2016.

I ja bi isto glasao ZA IZLAZAK IZ EU jer to je ista stvar koju je Hitler htio napraviti ratom ali Merkelica je uspjela bez ispaljenoga metka ( mi smo robovi).

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:43 12.05.2016.

a veliki političari u europi se boje tih referenduma. jer na referendumu odlučuje narod. a narod je inače biljka koju sisaju političari. i režu joj grane, povijaju, čupaju lišće, sve slabije zalijevaju. i zamrače je. ne vidi sirotica sunca. svatkosvatko u europi bi glasovao za izlazak iz unije. da političar i mediji nisu u spregi.

VL
HR
hromcan
15:53 10.05.2016.

I ja bi isto glasao ZA IZLAZAK IZ EU jer to je ista stvar koju je Hitler htio napraviti ratom ali Merkelica je uspjela bez ispaljenoga metka ( mi smo robovi).

VL
DU
Deleted user
13:52 11.05.2016.

I ima nas jako, jako puno koji smo nekada bili eurofili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.