Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ogranaka je prodan!

Gotovo 350 članova HSP AS iz Gradišta prešlo u HSP!

daniel srb,portal
Nikola Čutuk/PIXSELL
15.05.2013.
u 10:55

Osigurali su sebi mjesta negdje drugdje, uz obećanje da gradištanski ogranak neće ni izaći na izbore, smatra Srb

Približno 350 članova HSP AS iz Gradišta kod Županje prešlo je u HSP. Ogranak im je, tvrde, prodan.

- Trebali smo koalirati s HDZ-om, no oni su nas zavlačili sve dok nam na kraju nije isteklo vrijeme za predaju lista. Zašto, ne znamo – kazao je glasnogovornik ogranka Mato Katavić.

Čelnik HSP-a Danijel Srb vjeruje kako je riječ o političkoj trgovini preko tuđih leđa, a \"iza koje stoji Pero Ćorić\", tajnik HSP-a AS.

- Osigurali su sebi mjesta negdje drugdje, uz obećanje da gradištanski ogranak neće ni izaći na izbore – smatra Srb.

Ogranak je, inače, osnovan prije dvije godine, odnosno nije riječ o bivšim članovima HSP-a koji se sada vraćaju u matičnu stranku.

- Politički smo neiskusni i očekivali smo potporu središnjice. Kad smo trebali pobrati političke plodove, ostavljeni smo na cjedilu – istaknuo je Katavić.

Srb se osvrnuo i na kandidiranje za lokalne izbore u Kninu. - Dogovorom i matematikom dogodit će se da major SAO Krajine može postati gradonačelnik Knina. To je ono što SDP skriva iza svoje fasade, a tvrde kako su pošteni -naveo je Srb.

Dotaknuo se i Ive Sanadera, poručivši kako svi koji su ga podržavali, snose i odgovornost za političku korupciju. - Je li Sanader elementarna nepogoda ili su ga izabrali? - upitao je.

>>Srb: Ovo je katastrofa! Izgubili smo sve što smo mogli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije