Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
General o Sanaderu

Gotovina: Nisam pratio suđenje Sanaderu, imam drugih obveza

gotovina (1)
Anto Magzan/PIXSELL
20.11.2012.
u 10:57

General Ante Gotovina danas će otići u svoje Pakoštane gdje ga očekuju oko 17 sati

Nepravomoćnu osuđujuću presudu od 10 godina zatvora bivšem premijeru Ivi Sanaderu za slučajeve Hypo banka i Ina – MOL komentirao je za Večernji i oslobođeni general Ante Gotovina.

– Nemam nikakvih saznanja o suđenju Sanaderu pa tako i ne mogu komentirati presudu – izjavio je Gotovina.

Dodao je da prijenos izricanja nije gledao jer je bio zauzet drugim obvezama.

General Ante Gotovina danas će otići u svoje Pakoštane gdje ga očekuju oko 17 sati. Doček koji mu priređuju njegovi Pakoštanci i njihovi brojni gosti možete pratiti na portalu Večernji.hr.

>>Sanader kriv za Hypo i Inu - deset godina zatvora!

>>Generalov konačan povratak kući: Gotovina danas stiže u Pakoštane

Komentara 15

GE
generaly
11:15 20.11.2012.

Ne shvaćam zašto mediji objavljuju ovakve informacije, je li general štićena osoba ili nije? Očito nije kada svaka srpska žuta novinarka može dobiti telefon iz Hrvatske.

KK
karate kid
11:18 20.11.2012.

kako vas nije sram stavit Gotovinu i Sanadera u istu rečenicu... Sanader nije dostojan Gotovini ni cipele očistiti.ni ni cipele očistiti.

Avatar million
million
11:08 20.11.2012.

Generale evo jos jedne lijepe vijesti za nas ! Londonski Times : Milošević je bio opsjednut nemilosrdnim i fanatičnim ciljem stvaranja etnički čiste velike Srbije,Times piše i da se operacija Oluja pokazala ključnom u zaustavljanu Miloševića i spašavanju Bosne i Hercegovine ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sretno i veselo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije