Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijeće Odlučilo

Gotovina je počasni građanin Koprivnice

Ante Gotovina
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
20.10.2015.
u 07:00

Odluka je na sjednici Gradskoga vijeća, u kojemu prevlast ima SDP s partnerima, donesena sa 17 glasova ''za'' i jednim suzdržanim, a za priznanje ga je predložio Mladen Pavković, šef Udruge branitelja Domovinskog rata ‘91.

Zbog izuzetnih zasluga u stvaranju hrvatske države i Domovinskom ratu umirovljeni general Ante Gotovina jučer je proglašen počasnim građaninom Koprivnice. Odluka je na sjednici Gradskoga vijeća, u kojemu prevlast ima SDP s partnerima, donesena sa 17 glasova ''za'' i jednim suzdržanim, a za priznanje ga je predložio Mladen Pavković, šef Udruge branitelja Domovinskog rata ‘91.

Povelja bi, skupa s gradskim ključevima, generalu Gotovini trebala biti uručena 4. studenoga na svečanosti u povodu Dana grada. Počasni su Koprivničani i general Mladen Markač, bivši austrijski ministar Alois Mock, izumiteljica vegete Zlata Bartl...      

>> Gotovina: Još nismo iskoristili sve potencijale, bitna je dobra organizacija i vrijeme je pred nama

Komentara 17

JO
johnxxx
08:22 20.10.2015.

Predizborno ulizivanje SDP-a biračima i samom generalu Gotovini. Dok je bio Haaški optuženik, bježali su od njega kao od kuge.

MI
mirtebi
10:00 20.10.2015.

Anti se ulizuju oni koji su bili sokirani i neizmjerno tuzni kad je bio oslobodjen

Avatar pretorijanac
pretorijanac
15:25 20.10.2015.

Koja tempirana koprivnička predizborna farsa SDP-a i druga Pavkovića. Još će i spomenik braniteljima zamotati u isti svoj crveni celofan i eto pobjede ! Generale distanciraj se od ovakvih selskih režija za dobrobit svih ostalih branitelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije