Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova analiza
Povratak na članak

Golubovi u Osijeku uginuli od metikarba, insekticida za tretiranje sjemena kukuruza

Izvjestila je to PU osječko-baranjska. Stigli su im, naime, rezultati analize bioloških uzoraka golubova i zrna kukuruza, koja su pronađena u probavnom sustavu golubova

Komentari 7

DU
Deleted user
16:35 29.03.2018.

Ako su golubi pomrli od pesticida za sjemena, nije tesko pogoditi tko jos je konzumirao taj pesticid direktno ili indirektno. Nakon sto vas je pokrao, Kradeze vas sad truje kao pacove, samo sto vi to nevidite.

VL
TO
Toni70
15:15 29.03.2018.

Nisu uginuli nego su otrovani poput Ruskog špijuna koji nije uginuo pitanje jeli i bolestan? ili če ga englezi liječiti stručno da sigurno ne ozdravi ... Dali če i građani ugibati od toga otrova tko zna?

VL
GU
Gustirna
09:30 30.03.2018.

A ja mislio da je ona sdp ljudozderka trenirala na golubovima prije najavljenog pokolja prosvjednika na trgu..i bacanja u masovnu grobnicu...

VL
Avatar yumamic
yumamic
15:42 29.03.2018.

Jednim udarcem dvije muhe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.