Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA Policija pronašla trojicu od petorice sumnjivih za nasilje

Gosta ipak pretukli zaštitari iz Shamballe

22.11.2008.
u 18:18

ZAGREB – Policija je pronašla trojicu od petorice nasilnika za koje sumnjaju da su prošle nedjelje u 1.30 ispred noćnoga kluba Shamballa, u podrumu Cibonina tornja pretukli Diega J. (25). Iako su iz Shamballe i zaštitarske tvrtke Bilić-Erić d.o.o. tvrdili da u premlaćivanju nisu sudjelovali njihovi zaštitari te da se incident nije dogodio u klubu nego ispred njega, najnoviji policijski izvještaj pokazuje suprotno. Napadači su, kako se sumnja, suvlasnik i direktor zaštitarske tvrtke Bilić-Erić d.o.o. Matija Jozić (39) te dvojica zaštitara iste tvrtke Miroslav V. (31) i Velimir K. (32).

Posvađali se u klubu
Do sada nitko od svjedoka sa sigurnošću nije mogao potvrditi da su oni krivci. No, Diego J. je u petak u policiji prepoznao navedeni trojac kao svoje napadače.

U izvješću se navodi kako je nasilnički sukob počeo u klubu i da su njemu sudjelovali zaštitari te suvlasnik i direktor zaštitarske tvrtke. Prema izvješću, sukob je izbio kad se Diego J. u klubu “trknuo” s nepoznatim muškarcem i prolio po njemu piće. Nakon prepirke, nepoznati kauboj pokušao je Diega J. izbaciti iz noćnoga kluba, a u pomoć su mu priskočili Matija Jozić, Miroslav K. i Velimir K. te jedan nepoznati muškarac.

Petorica na jednog
Izvukli su ga ispred Shamballe i krenuli ga udarati šakama. Nakon udaraca pao je na tlo, a njih petorica su ga nastavila tući. Kada su zaključili da je dosta iživljavanja, vratili su se u klub, a Diego J. ostao je ležati. Prolaznici su pozvali policiju, a ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KB-u Dubrava gdje je ustanovljeno kako je riječ o teškim ozljedama, odnosno prijelomu nosa te puknutoj arkadi. Nakon kriminalističke obrade, Matija Jozić je u petak doveden istražnom sucu Županijskog suda, a kaznena prijava protiv osumnjičenih zaštitara podnesena je redovitim putem. Potraga za drugom dvojicom nepoznatih nasilnika nastavlja se, javljaju iz policije. U Bilić Eriću nisu bili raspoloženi za komentar.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije