Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnjica dshv-a

Gost vojvođanskih Hrvata bit će premijer Zoran Milanović

zoran milanović 1. svibanj (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
11.05.2012.
u 13:03

DSHV je na izborima 6. svibnja nastupila na listi "Izbor za bolji život – Boris Tadić", što je bila dobra odluka o koalicijskom izlasku

Demokratski savez Hrvata u Vojvodini priopćio je u petak da će kao glavnog gosta na središnjoj proslavi u povodu 22 godine postojanja ove stranke 13. srpnja u Subotici pozvati predsjednika Vlade Hrvatske Zorana Milanovića, doznaje agencija Beta pozivajući se na priopćenje DSHV-a u kojemu se ocjenjuju i rezultati nedjeljnih izbora u Srbiji.

DSHV je na izborima 6. svibnja nastupila na listi "Izbor za bolji život – Boris Tadić", što je bila dobra odluka o koalicijskom izlasku "jer su rezultati izbora pokazali da su stranke nacionalnih manjina izlazeći samostalno doživjele neuspjeh". DSHV je odlučio da kandidati te stranke u izvršnim tijelima AP Vojvodine budu Mato Groznica iz Novog Sada i Stipo Kolak iz Subotice, a kandidat vojvođanskih Hrvata za državnog tajnika ili pomoćnika ministra u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava bit će diplomirana pravnica Ankica Jukić Mandić iz Novog Sada.

Komentara 5

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:25 11.05.2012.

Ili se stvarno brine za ovaj od HDZea zaboravljeni narod. ili ga poslo predsjednik da skupi par glasova za svog maestra..

OB
-obrisani-
14:39 11.05.2012.

blago tadiću.....porast će mu glasovi za 0.01 % nije malo.....:))))

OB
-obrisani-
18:49 11.05.2012.

Braco Hrvati iz Vojvodine,Hrvatski narod je uz vas uvik bio,a hoce li to biti drug Zoran?Ne znam,mene je razocarao,jer od svih Boljsevika ja osobno sam samo njemu vijerovao da jedini on,od njih ima nacionalnu svijest...prevario sam se...Mozda prema vama bude drugciji,ali...oprez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije