Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA
Povratak na članak

Gost ubio konobara: Predugo mu je trebalo da napravi sendvič?

Policija je potvrdila da je otvorila istragu o slučaju.

Komentari 7

MA
Majk
21:48 18.08.2019.

Slika policajaca govori sve strašno

VL
DA
darwil
16:56 18.08.2019.

Pa konobar samo nosi i odnosi tanjure a valjda kuhar slaže sendvić

VL
BO
borcanac
19:18 18.08.2019.

Pod hitno uves smrtnu kaznu u Evropi

VL
MA
Majk
21:48 18.08.2019.

Slika policajaca govori sve strašno

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
21:17 18.08.2019.

kakav je ovo članak, di su detalji???

VL
ZO
Zooltan
07:41 19.08.2019.

Konobare treba proglasiti službenim osobama i dati im pravo nošenja i upotrebe oružja. Doktore i medicinske sestre isto.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:33 19.08.2019.

nekad je postojala smrtna kazna, koja je donekle bila dovoljna zadovoljština kako sustavu tako i oštećenima zbog zločina koje su neke osobe, 'lica', počinila. al onda su došla 'ljudska prava', i taj oblik kazne, star tisućama godina, je proglašen neljudskim, nehumanim, i da je potrebno zločina educirati i pokušati usmjeriti na pravi put. a prava žrtve su potisnuta u kut, žrtva je još jednom, sad od strane sustava, dobila udarac. kazna koja odgovara ovakvom zločinu jest smrtna, što god netko, mlitav, mislio o tome. sustav, tj. društvo, se može održavati 'čistim' isključivo na način da funkcionira kao živi organizam, i da izbacuje štetne tvari iz sebe. a ljudi su se pod utjecajem politike počeli udaljavati od prirodnih zakonitosti, i zbog sebičnih, sasvim privatnih razloga, počeli 'štititi' neke pripadnike svoje vrste koji po prirodnim zakonima ne bi preživjeli. kakvu kaznu zaslužuje čovjek koji ubije nekog čovjeka? osim smrti nema primjerene kazne. oko za oko, zub za zub. time iz društva uklanjaš tumore kako se pojavljuju. i svakome tko bi i pomislio napraviti neki zločin je u startu jasno što ga čeka. zato u zemljama koje imaju smrtnu kaznu, ne vidite puno srcedrapajućih članaka o nesretniku kojeg čeka smrtna kazna, već vidite smirenu osobu koja otpočetka zna što ju čeka. i suđenje ide brzo, utvrde se osnovne činjenice, i sudovi ne gube vrijeme na vijećanje dal će kazna biti 10 godina, 15, 25, nema nagodbi, već se samo definira datum izvršenja. brzo i efikasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.