Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAMO VRTOGLAVICA'

Gost se srušio u emisiji Putinovog propagandista: 'To nije bilo zbog rasprave. Loše sam spavao'

Screenshot
22.03.2023.
u 22:37

Karneev, voditelj Škole azijskih studija na Visokoj školi ekonomije Sveučilišta u Moskvi, srušio se u studiju nakon čega su mu ostali gosti skočili u pomoć. Snimka pada širi se internetom.

Ruski talk show prekinut je nakon što se jedan od gostiju srušio usred emisije. Andrej Karneev bio je u emisiji Večeri s Vladimirom Solovjovom koja je nazvana po voditelju Vladimiru Solovjevom, poznatom kao Putinovim propagandistom.

Karneev, voditelj Škole azijskih studija na Visokoj školi ekonomije Sveučilišta u Moskvi, srušio se u studiju nakon čega su mu ostali gosti skočili u pomoć. Snimka pada širi se internetom

Lenta.ru kontaktirala je Karneeva nakon emisije, a on je ispričao što se dogodilo. Rekao je kako im je imao 'samo vrtoglavicu' te da se noć ranije 'nije dovoljno naspavao'. Rekao im je i kako je bio nervozan. Pozvali su i liječnika koji je rekao kako je sve u redu.

- Čak se sjećam i trenutka kada sam počeo puzati, no kolege su me doslovno podigle. Svi su mi prišli, pozvali doktora tako da sam zahvalan djelatnicima i ujedno im se ispričavam zbog nevolje - rekao je Karneev, prenosi Newsweek.

Kazao je i kako do gubitka svijesti nije došlo zbog rasprave koja se u to vrijeme vodila u studiju. Kako Lenta.ru navodi, Solovjov je nekoliko trenutaka prije toga izjavio: 'Amerika nikada nije obojene ljude smatrala ljudima'. Solovjov je poznat po tome što je proruski orijentiran zbog čega je dobio nadimak 'glas Putina'.

VIDEO Zambijske vlasti: Dokumentacija Hrvata za posvajanje je lažna, djeca moraju biti vraćena Kongu

Komentara 4

Avatar HrvatskuHrvatima
HrvatskuHrvatima
23:20 22.03.2023.

Nebitan lik se srušio. Kakve to veze ima i sa čim? Ne gatate valjda iz tog nešto?

Avatar 365dias
365dias
00:20 23.03.2023.

dobro da nije ispao kroz prozor...

PR
Prahrvat
09:14 23.03.2023.

U ovoj emisiji zvijezda potpore specijalnoj vojnoj okupaciji bio je i naš Mile Lavrovljev

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije