Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Gospodine premijeru, zašto vam je Bulj šarlatan, a Lauc samo prpošan?

Kome to može biti "neočekivan" višak smrti u lipnju i srpnju, ako znamo da je prije toga na vrhuncu trećeg vala zabilježen najgori svibanj "ikada" u modernoj povijesti RH? Ima li ikoga zdrave pameti komu je nakon takvog svibnja bio "neočekivan" višak smrti u lipnju i srpnju i tko je toliko lud da bi to stavio u kontekst posljedica masovnog cijepljenja?

Komentari 13

GO
Golibos
08:41 22.10.2021.

Kada će netko početi pričati o PREBOLJELIMA? Onima koji su platili najveću cijenu. Onima koji dobiju 180 dana potvrde, a cijepljeni 365. Onima koji će na kraju biti i ključ ove epidemije. Ništa o njima, ne ulaze u statistike. Na moju veliku žalost čini mi se kao da je cilj cijepljenje a ne borba svim snagama protiv ove teške bolesti.

VL
NA
Nadalinaaa
22:59 21.10.2021.

Gospodine Hristiću, da sam na Vašem mjestu znatiželjnog novinara prvo bih se pitala zašto još uvijek naš Stožer broji „pozitivne“ na PCR test, a ne hospitalizirane od Covida, kako su bili obećali. Onda bih pronašla video snimak na kojem izumiteljj PCR testa tvrdi da taj test nikako nije namjenjen za dijagnostiku, a cijela globalna panika je baš na njemu bazirana. (lako se pronađe) Onda bih proučila da li ijedan drugi respiratorni virus proizvodi ugruške, hipoksiju, napad na osrčje i krvne žile, efekat bijelih pluća, razne upale isl. A kad bih otkrila da NIJEDAN respiratorni virus nema takve efekte, pitala bih se kakav je i odakle takav „virus“? I još puno drugih pitanja bi mi iskakalo pred očima. No, Vi se takvim pitanjima ne bavite. Vi se bavite ljudima koji takva pitanja postavljaju, a zna se da ne smiju, jel' da? Ajde neka, imamo i novonormalne novinare.

VL
LE
LeonardoGoldman
23:26 29.10.2021.

Gospodine Hristicu, da su ove godine brojke oboljelih upola manje od prošlogodišnjih, koji bi bio Vas zaključak? Jel bi taj zaključak išao slučajno u korist cijepiva?

VL
DU
Deleted user
22:35 21.10.2021.

Bravo 👏👏👏

VL
KA
karlodrago
12:49 24.10.2021.

Bulj je član stranke Most-a a stranka Most je kao vreća puna rogova pa kada nemaju koga bost bodu sebe i sve oko sebe.

VL
Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
11:29 22.10.2021.

Svjetski smo prvaci u licemjerju. Plenković predvodi kolonu.

VL
DJ
DjD
10:40 22.10.2021.

Makar bio u krivu, a nije, Lauca ne treba ušutkavati. Tko misli da je u pravu neka ga posluša, a tko misli da nije-ne. Lauc i Buljusina ne idu u istu rečenicu a tekst je pretencijozan. Ljudi su navikili, kaoo da je partija na vlasti- da je samo jedna strana ima monopol na istinu koja se ne propituje. Sve treba propitivati, sumljati donjeti zaključak vlasitom glavom.

VL
DU
Deleted user
00:14 22.10.2021.

Odličan, argumentiran, racionalan tekst u doba nazočnosti ekstremnog bezumlja.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
07:07 22.10.2021.

Odličan tekst, malo razuma, u poplavi laucovštine po mrežama, dobro je vidjeti.

VL
Avatar Slatka_Dalmatinka.
Slatka_Dalmatinka.
00:26 22.10.2021.

ovakve šarlatane poput Lauca bi na Zapadu odavno ušutkali i začepili im usta...zakonom nije nikome dozvoljeno da se igra ljudskim životima i usporava izlazak iz pandemije...takvi ne smiju biti na odgovornim pozicijama...a ovi koji koriste negiranje realnosti kao obrambeni mehanizam protiv stresa, tu se ne može ništa učiniti jer njihov mozak tako funkcionira...oni će negirati opasnost i smrtnost od Corone, čak i da vide oko sebe ljude kako umiru, jer im je previše traumatično i stresno da prihvate istinu...zato su tu efikasne jedino čvrste i stroge mjere i Covid-potvrde

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.