Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Gospodine gradonačelniče Kalmeta, ne zaboravite da su filharmonije trajnije od cesta

Grad Zadar razvijao bi se još brže i bolje da ima svoj filharmonijski orkestar jer takav projekt znači i nova radna mjesta

Komentari 7

KN
knezica
13:09 18.07.2015.

Pofuk, kakiš kao i obično na kvadrat. Filharmonije proizvodi , jelde? Tko će plaćati te tvoje svirače i gudače? Gudiš još iz Titinog vremena, a ništa korisno nisi napravio, osim što si se izborio za svoju guzi.cu... Iako je moje mišljenje da ni to nije korisno, dapače, samo širiš pomutnju i plačeš za komunizmom!

VL
MA
markopetric500
14:23 18.07.2015.

Profuk promasaj kao i inace tipicno uhljebarske laprdalo

VL
BA
bakulušić
01:32 19.07.2015.

Gospodine Pofuk, za vrijeme Jugoslavije su radili i stvarali ljudi. Kao i uvijek, Kao i danas. I to nitko ne poriče. Ali je vladalo zlo koje je iza sebe ostavilo krvavi trag. I to nitko, osim Vas i nekolicine Vaših istomišljenika, ne poriče. Netko to nastoji prikriti "najvećim sprovodom na svijetu", netko besplatnim ljetovanjima i zimovanjima a Vi, evo, filharmonijama. Bravo!

VL
DU
Deleted user
13:57 19.07.2015.

ja ponovljam po kozna koji put da san ustvdija činjenice.porofuče nemoj više pisat jer si pametniji a vi moderatori kaznite uzoritg kupca vaših novina na 48 sati,bujrum,pljuc..

VL
DU
Deleted user
13:58 19.07.2015.

šjor pofuk sloboda misli a ne naredba briši komentar,razumiš brale,al vidin da ne!?

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
17:23 19.07.2015.

pa ljudi, ako Vam se pisanje g. Pofuka ne sviđa nemojte ga čitati, a pogotovo komentirati na takav primitivan način, bez ikakvog argumenta, sa svojih uskih ideoloških pozicija.

VL
BO
boreabo
08:16 19.07.2015.

Jadno je i bijedno kad reakcije ovih " velikih " Hrvata lome svoje duboke misli preko kulture i umjetnosti o kojoj neznaju gotovo ništa, ali nije bitno - desničarskoj istomišljenosti je ionako svejedno jede li se ili troši filharmonija - važan je krajnji cilj ...napasti protivnika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.