Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKO SE ZABUNITI

Jeste li sigurni da dobro vidite to što gledate na ovoj fotografiji?

optička iluzija
Foto: Imgur
31.07.2016.
u 13:00

Fotografija objavljena na društvenoj mreži Imgur dosad je sakupila gotovo 2 milijuna pogleda

Nekad davno, u vrijeme koloriranih magazina za mlade muškarce, vrlo su popularne bile fotografije na kojima su prikazivani prizori u kojima bi netko nekome upropastio brižno pripremanu sliku, sa svadbe, ljetovanja, maturalne zabave, obiteljskog druženja, poslovnog sastanka ili jednostavno derneka.

Razvojem i dostupnošću digitalnih tehnika, slika se sve i svašta, a i motiva je sve više i više. Katkada, kao u ovom slučaju, fotograf okom kamere uhvati i nešto smiješno. Pa to stavi na neku društvenu mrežu i broji klikove. 

Ova slučajno okinuta fotografija muške ruke na putu prema, nadamo se, pravoj meti objektiva, objavljena je na društvenoj mreži Imgur. Dosad je sakupila gotovo dva milijuna pregleda.

 

TIL I am an elbow man.

>> Žanamari novom fotografijom zapalila Instagram, pronašla je rješenje za vrućinu

Komentara 1

KI
killthesnake
14:40 31.07.2016.

Novinarima je dosadno , nije lako kada ti nedaju da pišeš o SDP HDZ aferama lopovluku i ostalim kaklicama ! Nije bitno kako je pokradeno 50 milijardi današnjih eura .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije