Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni sukob

Gospićki HDZ-ovac tvrdi kako Milinović nije u HDZ-u od 1989.

milinović
Iva Vidović/VLM
11.01.2012.
u 20:32

Milinović, pak, tvrdi da se 1989. u HDZ učlanio u Zagrebu, gdje je bio na odsluženju vojnog roka, a ne u Gospiću

Miroslav Petry, bivši saborski zastupnik i osnivač gospićkog ogranka HDZ-a 1989. godine u srijedu je demantirao tvrdnje bivšeg ministra Darka Milinovića izrečene dan ranije u Dnevniku Nove TV da je upravo on jedan od osnivača stranke, piše Dnevnik.hr.

Gostujući u Dnevniku Nove TV u utorak navečer zamjenik predsjednice HDZ-a Darko Milinović ustvrdio je kako je član HDZ-a od 1989. godine i jedan od utemeljitelja stranke.

Njegove tvrdnje niječe Miroslav Petry, jedan od osnivača stranke na području Gospića, koji navodi da je davne 1989. godine samoinicijativno posjetio Franju Tuđmana i tražio osnivanje stranke u Gospiću. Na Milinovićeve je tvrdnje odlučio reagirati jer kako kaže, ne dopušta da se itko'' kiti'' zaslugama koje mu ne pripadaju s obzirom da to nije korektno spram onih koji su ključne 1989. riskirali svoje živote da bi osnovali ogranak stranke.

Na Petryjeve optužbe promptno je reagirao prozvani Darko Milinović koji je za Dnevnik.hr potvrdio kako se 1989. godine učlanio u HDZ ali ne u Gospiću nego u Zagrebu gdje je tada bio na odsluženju vojnog roka.

 

 

Komentara 53

JO
JozoBago
21:29 11.01.2012.

\"Gospićki HDZ-ovac tvrdi kako Milinović nije u HDZ-u od od 1989.\" ============================================================== Parafrazirati ću mladog vojnika JNA Milinovića: Pa drugovi komunisti Gospića, čemu pobogu ovakve laži protiv našeg Darka? ZNA SE da je Darko osnivao HDZ i prije Tuđmana. On On je rušio Jugoslaviju i komunizam, a da to ni sam nije ni znao... .

OB
-obrisani-
21:35 11.01.2012.

Pobijedi li Darko, dvije najjače stranke vodit će Milanović i Milinović.

Avatar billybull
billybull
08:31 12.01.2012.

milinovic laze,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije