Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA POŽARA

Gorjelo je sijeno, a vatra je zaprijetila i obiteljskoj kući

požar,vatrogasci (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/7
03.10.2013.
u 09:42

U mjestu Poljana u požaru skladišta na željezničkoj stanici izgorilo je oko 100 bala sijena

Na području Požeško-slavonske županije jučer je gorjelo na dva mjesta. Prvo je u mjestu Poljana, kako je izvijestila PU požeško-slavonska, došlo do požara u skladišta na željezničkoj stanici prilikom čega je izgorjelo oko 100 bala sijena u vlasništvu 52-godišnjaka te drvene palete i veća količina PVC vreća u vlasništvu 55-godišnjaka. U potpunosti je izgorjela drvena konstrukcija krovišta skladišta. Procijenjena materijalna šteta je oko 150.000 kuna.

U večernjim satima, oko 19 sati, u mjestu Bzenica kraj Pleternice, došlo je do požara na dvorišnoj zgradi, odnosno štaglju, prilikom čega je izgorjelo oko 200 komada bala cijena te dio krovišta dvorišne zgrade u vlasništvu 49-godišnjaka. U jednom trenutku vatra je zaprijetila i obiteljskoj kući, ali brzom intervencijom vatrogasaca iz Pleternice, Sulkovaca i Požeške Koprivnice te susjeda to je spriječeno. Učinjena materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

>> Požar u Puli: Vlasnik na vrijeme pobjegao iz zapaljenog stana!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije