Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na parkiralištu u Maksimiru

Gorjeli automobili u Zagrebu: Požar buknuo na Mercedesu, proširio se na još dva vozila

Zagreb: Na parkiralištu u Španskom izgorio automobil marke Mercedes
Davor Puklavec/PIXSELL
26.07.2021.
u 09:02

Požar su ugasili vatrogasci, nije bilo ozlijeđenih osoba

Zagrebačka policija izvijestila je da je danas oko 4.30 sati na Maksimiru u Ulici Ivana Rendića, na parkiralištu, iz zasad neutvrđenog razloga izbio požar osobnog automobila marke Mercedes 220 C zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 34-godišnjakinje, koji je potpuno izgorio.

Tijekom požara nagorjeli su osobni automobil VW Passat zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 50-godišnjaka, i Seat Ibiza karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 26-godišnjaka, koji su bili parkirani u neposrednoj blizini. Požar su ugasili vatrogasci, nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevid će se obaviti danas.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Belski
Belski
09:30 26.07.2021.

Ah ti Mercedesi ... lako se užgaju. :)

Avatar Belski
Belski
09:43 26.07.2021.

Krud, vlasnica je verojatno ''poduzetnica''! ;) :)

KR
Krud
09:30 26.07.2021.

Čime se vlasnica bavi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije