Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Tvrđi

Gorjela prikolica Joze Trovača, majstor grilla lakše ozlijeđen

vatrogasci
Duško Jaramaz/PIXSELL
18.10.2013.
u 14:45

U poslu s hamburgerima ovaj je 60-godišnjak još od djetinjstva. Na svojoj prikolici iscrtao je duhovitu reklamu "Jozo - Vaš najbolji trovač".

OSIJEK - Požar je jutros oko 5.30 sati zahvatio prikolicu poznatog osječkog majstora grilla Joze Jakobovića, među građanima od milja poznatog kao Jozo Trovač. Bio je na radnom mjestu kada je izbio plamen, najvjerojatnije zbog curenja plina između boce i roštilja. Ruka mu je pri tome lakše ozlijeđena.

Jozina je prikolica s hranom parkirana u Tvrđi, a omiljena je to destinacija mnogih mladih Osječana kada se u noćnim satima vraćaju iz izlaska. U poslu s hamburgerima ovaj je 60-godišnjak još od djetinjstva. Na svojoj prikolici iscrtao je duhovitu reklamu \"Jozo - Vaš najbolji trovač\".  

>> U požaru automobila ozlijeđen vozač

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije