Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA CIJENA

Gorivo opet poskupjelo, benzin iznad 10 kuna

Autombil, gorivo
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
19.03.2019.
u 08:26

Jedino je Eurodizel pojeftinio i to za tri lipe.

Iz Ministarstva gospodarstva priopćili su da je opet došlo do poskupljenja cijena goriva. Cijena litre benzina od danas je 10,10 kuna, a prije poskupljenja iznosila je 9,96 kuna.

Spremnik od 50 litara tako će biti skuplji za sedam kuna. 

Eurodizel je jeftiniji u odnosu na prošli tjedan kada je prosječna cijena za litru bila 9,85 kuna, a danas iznosi 9,82 kune.

Oni koji se voze na autoplin plaćat će 7 i pol kuna za spremnik, što je također poskupljenje.

Cijene taksija u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 5

BA
BakaMraz
08:38 19.03.2019.

Sa svakim iseljenim HDZ ce dizati sve vise namete na ove koji ostaju, jer oni trebaju sve vise za svoje placene glasace i nije ih briga sto je ovci u drzavi sve manje!

MA
majmudin
10:28 19.03.2019.

nije gorivo skupo...pogledajte Slavonsku,Vukovarsku,aveniju Dubrovnik...nije gorivo skupo..

ST
stefj
10:20 19.03.2019.

Eto, već smo dosegli cijene goriva iz 10 mjeseca prošle godine, a cijena nafte je 10% niža nego onda. Dobra im je ta taktika brzog praćenja poskupljenja i ignoriranja pojeftinjenja nafte... Osim ogromnih trošarina, ovdje je najviše prisutan problem konkurencije jer samo 3 tvrtke drže skoro cijelo tržište i jako lako se dogovore za cijene... Da te 3 tvrtke drže samo 30% tržišta, da vidite koliko bi bile niže cijene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije