Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD DUBROVNIKA

Pretakali gorivo pa izbio požar: Vatra se s kombija proširila na skutere i glisere

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.08.2021.
u 16:18

Neslužbeno se doznaje kako je požar nastao među plovilima, a izgorjeli su i kombi i automobil

U požaru koji je buknuo u četvrtak popodne u Rijeci dubrovačkoj izgorjelo je sedam plovila i dva vozila, izvijestili su iz Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci.

Dojavu o požaru primili su u 15 sati, a u intervenciji je sudjelovalo pet vozila i jedno plovilo s ukupno 13 vatrogasaca.

Požar je stavljen pod kontrolu u 15, 40 sati.

O uzrocima požara trebala bi izvijestiti policija nakon provedenog očevida.

Kako prenosi Dubrovački dnevnik, neslužbeno se doznaje kako je do požara došlo zbog iskrenja agregata uslijed pretakanja goriva. Vatra je prvo zahvatila kombi, a nakon toga automobil i glisere i skutere na moru. 

Zbog požara je promet magistralom kroz Staru Mokošnicu neko vrijeme bio zatvoren.

Na teren su izašla četiri vatrogasna vozila te vatrogasni brod Orlando, a na mjesto događaja su stigli i policija i hitna pomoć.

Požar je u međuvremenu ugašen.


Ključne riječi

Komentara 1

MA
Matek
09:23 07.08.2021.

Ljudskoj gluposti nema kraja….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije