Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VELEPOSLANIK

Gordanu Bakoti uručeno jedno od najviših austrijskih državnih odlikovanja

Gordan Bakota
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
30.09.2016.
u 11:37

Bakota je odlikovan kao bivši hrvatski veleposlanik u Republici Austriji zbog svojeg iznimnog doprinosa u izgradnji i razvijanju ukupnih odnosa između Republike Austrije i Republike Hrvatske

Veleposlanik Republike Austrije u RH Andreas Wiedenhoff u srijedu je na prigodnoj svečanosti u austrijskoj rezidenciji uručio visoko austrijsko državno odličje, Veliko zlatno odlikovanje za zasluge Republike Austrije, pomoćniku ministra vanjskih i europskih poslova Gordanu Bakoti.

Bakota je jednim od najviših austrijskih državnih odlikovanja odlikovan odlukom austrijskog predsjednika Heinza Fischera kao bivši hrvatski veleposlanik u Republici Austriji (2011-2015) zbog svojeg iznimnog doprinosa u izgradnji i razvijanju ukupnih odnosa između Republike Austrije i Republike Hrvatske, priopćio je MVEP.

>> Vesna Pusić proglašena Vitezom Nacionalnog reda Legije časti

>> Za bečke Hrvate veleposlanik Bakota i konzul Lončar najbolji diplomatski dvojac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije