Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM INTERVJU
Povratak na članak

Gordana Buljan Flander: Ne štitimo zlostavljače. Nas napadaju na ulici

Gordana Buljan Flander dala je intervju za Večernji list dva sata nakon neopozive ostavke na mjesto ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba. Pitali smo je niz pitanja, a između ostalog i je li joj žao što je tražila zabranu pisanja medija o radu poliklinike.

Komentari 15

Avatar Ledeni
Ledeni
07:49 27.09.2021.

Kad ulica dođe na vlast.

VL
Avatar Bongozg
Bongozg
07:13 27.09.2021.

Ljevica povremeno nekog uzme kao metu, i onda ide vec iskušanim metodama.. na zalost, ovaj put je bila ona, jer je Severina na nju uprla prstom

VL
MI
mica1111
06:59 27.09.2021.

Divna i pametna žena ! Ali u današnjoj poplavi "demokracije" i koje kakvih glumičica,pjevačica, frilenserica i sl., a sve u celofanu razgoropađenih,svađalačkih,egocentričnih roditelja uz podržavanje medijske hajke završila je na ovakav način. Ali kad se glave malo ohlade,vidi se zlato koje sija!

VL
CO
Cosinus
10:53 27.09.2021.

Čini mi se da dolaze teški dani. Ne branim dotičnu, ali ovo ljevičarenje je previše. Jednima se gleda trn u oku dok se drugima sve oprašta. Ovo je kao i 45. Kao društvo smo izgubili bitne stvari i slijedimo nebitne.

VL
JA
jadnatikoza
18:44 27.09.2021.

Ovo neodoljivo podsjeća na to kako su HDZ-ovci Kutle, Protega i slični dobili nagradu za Menadžera godine uništavajući firme malim ljudima

VL
ST
Stojimir
11:15 27.09.2021.

Žena ima 64 dodine i uvjete za punu mirovinu. Vrijeme je da prepusti mjesto nekom drugom.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:02 27.09.2021.

uh, što je dobra......

VL
HR
Hrvatka
09:08 27.09.2021.

Imam iskustvo sa Poliklinikom. Psiholog koji je radio u Poliklinici potvrdio mi je da je moj tadasnji muz psihopat, ali ako cu ikome reci sto je izjavio da ce to pobijati jer on kako mi je rekao nije tamo zbogg roditelja, vec radi djece. Da li je normalno da ne da dijagnozu za takvog roditelja? Zbog toga sto ju nije napisao djetetov i moj se zivot pretvorio u pakao od strane Centra za soc. skrb Novi Zagreb i gadure koja je tada radila, a i danas radi u Kumicicevoj. Prvi puta kada je dosla u nadzor izjavila je da ju nije briga kome ce pripasti dijete jer ona ima za otplatiti kredit. Poceo je pakao u djetetovom i mom zivotu. Obracala sam se svim institucijama i govorila sto ta zena radi (najvjerojatnije je i drugima radila isto), ali ju nitko nije provjeravao. Pisala je sudu lazi i klevete o meni, a ja nisam mogla nista jer sud vjeru poklanja Centru. Nedavno sam pisala i ravnateljici u Kumicicevoj sto je ta zena radila, ali se nije udostojala ni odgovoriti. Morat cu sluzbenim putem.

VL
ŠK
škarnicl
07:33 27.09.2021.

Koliko je ova svojim doktrinama nanjela zla djeci i roditeljima u ovoj drzavi, trebala bi direktno u Remetinec. Kult licnosti koji je sagradila nije vidjen jos od Sanadera….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.