Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa oko Agrokora

Maras: Marić laže. Marić: Prevršio je svaku mjeru!

Zdravko Marić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/6
18.10.2017.
u 11:17

- Mislim da je prevršio svaku mjeru. Razmislit ću o konkretnim aktivnostima - kazao je Marić.

Ministar financija Zdravko Marić odgovorio je saborskom zastupniku SDP-a i bivšem ministru iz Milanovićeve Vlade, Gordanu Marasu, koji ga je optužio da je lagao. 

- Ministar Marić je lagao, ovdje je javno dostupno izvješće Vijeća za financijsku stabilnost iz 2016. gdje na stranici šest u aktivnostima HANFA-e jasno piše da su ga prošle godine upozoravali na probleme faktoringa vezano uz Agrokor, a on nama u siječnju ove godine govori da je sve u redu. Dakle, bio je obaviješten, lagao nas je cijelo vrijeme pa se vidi zašto HDZ ne želi da Sabor raspravlja o tome i da građani čuju nešto o tome. Politički HDZ je jednako gospodarski Agrokor, dakle simbol svega lošeg. Agrokor jeste HDZ – kazao je tijekom saborske stanke Maras.

Prevršio je svaku mjeru

Marić je kazao da i on ima tu prezentaciju koju spominje Maras. - Vidjet ćete prezentaciju, ja isto imam taj dokaz. Nije to specijalan dokaz, to je prezentacija. Isto stoji u prezentaciji za 2015. i 2016. To nije tijelo koje nalaže bilo kojoj instituciji, odnosno regulatorima da nešto čine. Naprotiv, regulatori čine to Vijeće. Ne vidim koja je poanta tih upozorenja. Nikad se na tom Vijeću ne spominju pojedini primjeri - kazao je Marić, piše N1

Zdravko Marić
1/43

Ministar je optužio Marasa da je prevršio svaku mjeru. - Mislim da je prevršio svaku mjeru. I u javnosti govori o tome, radi se o javnom blaćenju i obezvređivanju mene osobno. Razmislit ću o konkretnim aktivnostima - kazao je Marić i dodao da s Marasom neće polemizirati. - Razumijem što je politička arena, ali ovo je značajno ispod pojasa - rekao je Marić.

Komentara 28

ZE
zecipas
12:09 18.10.2017.

mislim da i drveće kuži da Marić laže, ali degutantno je da Maras, koji bi trebao odgovarati skupa s drugom Lalovcem, glumi poštenje?!

Avatar zajutrak
zajutrak
12:22 18.10.2017.

Sramno je da ex ministrić maras postavlja odgovornost Mariću koji je jedini koliko toliko sredio financije u ovoj rasutoj i podijeljenoj zemlji, ma gadi mi se taj populizam.

Avatar tonci123
tonci123
12:20 18.10.2017.

Gle ovog Marasa...a lik je bio u Hbor-u i odobrio mislim 10 miliona kredit Agrokoru.... Pa se sad našao pametovati..ovo nema nigdje..moze se snimiti još jedna epizoda Lud Zbunjen Normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije