Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik SDP-a

Maras na Facebooku: Timov tim će izgleda biti na strani bogatih i moćnih

Gordan Maras
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
22.02.2016.
u 16:22

Status je zaključio rečenicom "društvo skupih satova", očito aludirajući na imovinsku karticu premijera Tihomira Oreškovića čija je supruga navela da posjeduje sat Omega vrijedan oko 50.000 kuna.

Bivši ministar i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras na Facebooku je komentirao izjavu ministra financija Zdravka Marića da "suosjeća" s bankama u Hrvatskoj zbog posljedica zakona o konverziji švicarskih franaka. 

"Ja suosjećam s desecima tisuća hrvatskih građana koji su zbog švicarskog franka imali egzistencijalnih problema. To smo riješili i stali na stranu građana. Timov tim će izgleda biti na strani bogatih i moćnih", napisao je Maras na Facebooku. 

Status je zaključio rečenicom "društvo skupih satova" očito aludirajući na imovinsku karticu premijera Tihomira Oreškovića čija je supruga navela da posjeduje sat Omega vrijedan oko 50.000 kuna. 

 

Ministar Marić "suosjeća" s bankama u Hrvatskoj zbog posljedica zakona o konverziji švicaraca. Ja suosjećam s desecima...

Posted by Gordan Maras on 22. veljače 2016

>>'Ministar Marić suosjeća s bankama umjesto da pronađe način za određivanje fiksne marže u kreditima koji ih nemaju'

>>Premijer Tihomir Orešković objavio imovinsku karticu, evo što sve posjeduje!

Komentara 66

DU
Deleted user
16:30 22.02.2016.

tulipane, za tebe je to što si ministar bio VRH vrhova. molim te ne blamiraj se dalje jer nisi pametan nešto posebno. negdje si na razini bojana glavaševića XD dva tulipana kao da slušam dva poludebila u birtiji. dobro da ova država postoji nakon prošle vlade, to je bila elementarna nepogoda za državu.

ŠK
škurabura
16:31 22.02.2016.

Pa novinari vi niste normalni .Počeli smo sanjati ovog lika.Jedan od naj odvratnijih političara ljevice .Toliko malo mozga u toliko velikoj glavi je rijetkost.

BA
barbaizamerike
16:46 22.02.2016.

opet ovaj kockar sto sam ga vidio u Las Vegas. sram ga bilo nikad nije podnio izvjestaj o svome putu u Las Vegas a sef mu Milanovic u imovinskoj karticu nema auto ni on ni supruga mu putovali o trosku vlade a Milanovic nije prijavio da ima bicikl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije