Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Goranu Kolariću nagrada za obuku neplivača

'Emailing: PA230061    cakovec   to:  foto  25.10.2010 16:30      Cc:  varazdin          Emailing: PA230061    cakovec   to:  foto  25.10.2010 16:30      Cc:  varazdin          Goran Kolaric, dobitnik
''
25.10.2010.
u 18:25

Na savjetovanju su sudjelovali i Dušan Lapov, Anto Dragić, Damir Markuš i Miodrag Novosel, zaslužni za akcije obuke neplivača

ČAKOVEC - Na 11. hrvatskom savjetovanju o obuci neplivača održanom u Orahovici, Goranu Kolariću, profesoru i treneru u čakovečkom plivačkom klubu, dodijeljena je godišnja nagrada za obuku neplivača u Hrvatskoj. Nagradu je primio za višegodišnji rad i doprinos u obuci neplivača djece predškolske i školske dobi, a posebno romske populacije.

Na savjetovanju su sudjelovali i Dušan Lapov, Anto Dragić, Damir Markuš i Miodrag Novosel, koji su također zaslužni za akcije obuke neplivača na području Međimurske županije, pa i šire. Savjetovanje je održano pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Hrvatskog saveza sportske rekreacije Sport za sve, Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatskog crvenog križa. Obuci neplivača u Međimurju godinama se pridaje velika pozornost, a raduje da je to nastojanje prepoznto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije