Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISKA LEGENDA

Gorana Ivaniševića gotovo do suza dirnuli rođendanski darovi

Goran Ivanišević
Foto: Damir ŠPEHAR/PIXSELL
1/4
17.09.2011.
u 14:55

Ivanišević je prvo prošetao gradom, a potom je bio glavni uzvanik donatorskog ručka uoči teniskog spektakla.

Goran Ivanišević, legenda hrvatskog tenisa koji ove godine obilježava 10. obljetnicu od povijesnog uspjeha osvajanja Wimbledona odazvao se humanitarnom pozivu Teniskog kluba Sirela iz Bjelovara, odnosno njegova predsjednika Vladimira Gredelja, poznatog odvjetnika, te  je do večeri bio glavni gost i zvijezda humanitarne akcije "Teniski dan za budućnost naše djece" od koje će novac biti namijenjen za razvitak tenisa u Bjelovaru.

Središnji događaj održan je na teniskim terenima Sirele kada je Goran ukrstio rekete sa budućim bjelovarskim teniskim zvijezdama, veteranima, ali i poznatim osobama iz javnog života.

Rođendansko iznenađenje

No, prethodnica spomenutom, bilo je veliko iznenađenje za Gorana koje ga je ganulo gotovo do suza. Naime, domaćin Vladimir Gredelj, gradonačenik Antun Korušec, te izvršni direktor ovog projekta Dubravko Adamović, Goranu su priredili nekolicinu iznenađenja, a riječ je bilo o neočekivanim darovima, njegovom karikaturom poznatog bjelovarskog karikaturiste Branka Medaka, makete bjelovarskog paviljona od bračkog kamena, te ponajviše rođendanske torte, jer naime Goran je prije tri dana proslavio svoj 40. rođendan.

– Hvala od srca – ganuto je rekao Goran kojemu su od dragosti i gostoprimstva gotovo potekle suze. Međutim situaciju je odmah okrenuo na šalu uljudno odbivši kušanje torte uz izliku – Neka je djeca i ostali posjetitelji pojedu da se ja ne debljam – duhovito je dobacio Goran.

Doživotni predsjednik

No tek je uslijedio vrhunac, kada ga je V. Gredelj imenovao počasnim doživotnim predsjednikom TK-a Sirela. - A hoću li dobiti sira – našalio se Goran uoči neočekivane ukazane titule, a koju je naravno na prvu prihvatio. Dirljive tenutke dodatno je začinio gradonačelnik Antun Korušec.
– Goran je baš najveći sportaš, jer nitko poput njega nije izazivao emocije publike. I sam sam se smijao i radovao njegovim uspjesima, ali i živcirao kada mu nije išlo, pa me je poput mnogih ostalih znao i rasplakati – govorljiv je bio A. Korušec.  Koliko je Goran bio iskren pred Bjelovarčanima dokazuje njegova daljnja “ispovijed”

– Priznajem, sram me je što sam prvi put u Bjelovaru, ali bolje ikad nego nikad, jer do sad nisam imao prigode – ispričava se Goran. Nakon svih iznenađenja Goran se primio onoga čemu je najviše vičan, reketa, a čime je najviše usrećio brojne mlade teniske nade, ali i veterane s kojima je igrao do noćnih sati. Među ostalim na parovski “dvoboj” su ga izazvali i članovi Parnog valjka, a za svog partnera Goran je izabrao Damira Šketa, stečajnog upravitelja tvrtke Pevec. Na kraju spektakla, Goran je izvukao nagradne tombole, te se u opuštajućoj atmosferi podružio s brojnim Bjelovarčanima.

Komentara 10

SA
saad
01:33 18.09.2011.

Sto treba ove gluposti komentirati,dozivotni predsjednik.

Avatar Madox
Madox
09:21 18.09.2011.

Čestitke Goranu i organizatorima, ovo je lijepa vijest koja nas je oduševila. Zašto ne Bjelovar, Osijek i toliko manjih sredina prebogatih poviješću i željama mladih da u svojoj blizini uživaj u društvu pravih veličina.

Avatar Rambo
Rambo
13:10 18.09.2011.

glumac.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije