Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVEZ S POLJSKOM
Povratak na članak

Goran Pauk u Varšavi: 'Suradnjom vojvodstava i županija u zajedničku budućnost'

Da županije i vojvodstva streme ka istom cilju potvrdio je i predsjednik Saveza vojvodstava RP Olgierd Geblewicz pozvavši predsjednika Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninskog župana Gorana Pauka na svečano obilježavanje 15. godišnjice osnutka Saveza.

Komentari 4

RO
robertbruckner
17:33 29.11.2017.

Cijela Hrvatska svi na ulice i u lov na cetnike komuniste koji su nosili dokumente u Hag jers e tamo brani Hrvatska sve do jednog streljat i naravno njihovog advokata koji mlati djecu

VL
RO
robertbruckner
17:35 29.11.2017.

Plenkovic se sramno ponio na konferenciji umjesto da je udario rukom po stolu i rekao: momentalno zatvaramo sve granice za sve srbine i musljimane i uvodimo vizu za sve iz bosne osim hrvata, sram ga moglo biti kakos e ponio. To nije covjek to je strahopezdi, nek si pogleda cetnika koji je ratovaop i ubijao hrvate srbina Vucica.

VL
RO
robertbruckner
17:37 29.11.2017.

Ja njemu preporucujem da napravi to kaj je napravio GOSPODIN General Praljak, taj ce nas vrag sve prodati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.