Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio pijan

Goran Habuš ostao bez vozačke dozvole na sedam mjeseci

\'02.11.2011., Prostorije HNS-a, Varazdin, Novoizabrani gradonacelnik Grada Varazdina Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
20.08.2012.
u 18:43

Varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša ubuduće će voziti gradski službeni vozač

Gradonačelnik Varaždina Goran Habuš zbog vožnje u pijanom stanju prošle je jeseni skrivio lakšu prometnu nesreću. To ga je stajalo velikih javnih i medijskih kritika, a prije nekoliko dana rješenjem Prekršajnog suda ostao je i bez vozačke dozvole na sedam mjeseci.

Gradonačelnik Habuš je prije više od pola godine rekao da se neće žaliti na odluku Prekršajnog suda kakva god ona bila te da će platiti kaznu od 6500 kuna. Habuša će ubuduće voziti gradski službeni vozač.

Komentara 13

Avatar gilgameš
gilgameš
19:08 20.08.2012.

Drugim riječima, imat će 24 sata vozaća na račun poreznih obveznika.

Avatar oto1
oto1
19:28 20.08.2012.

Odnijo ga davao, kad sam ja ostao bez 'krpe' nije nitko izgubija ni rijeci.

SB
sbb
20:00 20.08.2012.

Recept za politicare u RH - nasljokaj se ko deva ili vozi kao ******, ****** nekoliko ljudi, i dobit ces sluzbenog vozaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije