Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srijeda, 22. rujna

Goran Habuš, gradonačelnik Varaždina, uz Dežurni telefon

habus
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
15.10.2014.
u 11:00

Sve što vas zanima Goran Habuš odgovorit će iz redakcije Večernjeg lista, gdje će se od 10 do 11 sati javljati na telefonski broj (042)-490-300. Pitanja mu možete uputiti i na elektroničku adresu varazdin@vecernji.net

Večernji list uvodi novu rubriku pod nazivom Dežurni telefon, u kojoj će na pitanja građana odgovarati i njihove probleme pokušati riješti oni koji su za to i - najpozvaniji. Prvi gost Dežurnog telefona u Varaždinskoj županiji bit će Goran Habuš, gradonačelnik Varaždina.

Telefonski broj 490-300

On će u srijedu 22. listopada gostovati u Regionalnom centru Večernjeg lista u Varaždinu te će od 10 do 11 sati primati pozive građana. Oni mu mogu postavljati pitanja, gradonačelnik će na njih pokušati odgovoriti odmah, a ukoliko bude potrebno prikupiti određene materijale za podrobniji odgovor dostavit će ga naknadno.

Sve odmah dostupne odgovore Večernji će list objaviti idući dan u tiskanom izdanju, dok ćemo ostale objaviti naknadno, kako ih gradonačelnik dostavi.Večernji list stoga poziva sve građane Varaždina, uključujući naravno sva prigradska naselja, da u srijedu 22. listopada, od 10 do 11 sati, zovu gradonačelnika na telefonski broj (042)-490-300. Javiti se mogu, naravno, i oni koji nisu građani Varaždina, ukoliko imaju konkretna pitanja vezana uz Varaždin na koja bi gradonačelnik mogao odgovoriti.

Od kvarta do strategije

Sve su teme otvorene, od kvartovskih pitanja o uređenju igrališta, asfaltu, kanalizaciji i košnji trave preko aktualnih problematika otpada ili stanogradnje do širih tema poput strategije razvoja grada.No napominjemo da Večernji list neće dozvoliti politikanstvo, vrijeđanja i bilo kakve druge pokušaje zlouporabe Dežurnog telefona, koji je prvenstveno osmišljen kako bi građani dobili korektne i konkretne odgovore za svakodnevne probleme koji ih muče.

Čitatelji mogu pitanja uputiti i unaprijed, na elektroničku adresu varazdin@vecernji.net. Proslijedit ćemo ih gradonačelniku te ćemo i odgovore na njih objaviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije