Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA NA FACEBOOKU

Richembergh: Predsjednica kao da je sinoć stigla s Marsa

Goran Beus Richembergh
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.04.2016.
u 08:41

Nije li ona ta koja je lani bojkotirala državnu komemoraciju u Jasenovcu, pita se HNS-ov zastupnik

Goran Beus Richembergh, saborski zastupnik HNS-a, sinoć je na Facebooku kritizirao predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović komentirajući njezine jučerašnje izjave o zločinačkom karakteru NDH.

- Predsjednica je danas, kao da je tek sinoć stigla iz dvogodišnje misije na Marsu, oštro progovorila o zločinačkom karakteru tzv. NDH i onima koji ga relativiziraju, stvarajući duboke ideološke podjele u hrvatskome društvu. Nije li upravo ona, teatralno izbacujući Titovu bistu s Pantovčaka, dala krila onima koji su tu gestu iskoristili da svoj šovinistički bijes iskale na hrvatskome antifašizmu i pokrenu novi val relativizacije ustaškoga fašističkog i u samoj svojoj biti protunarodnog, antihrvatskog pokreta? Nije li ona ta koja 'nije čula' masovna skandiranja ustaškoga pozdrava na nogometnim utakmicama? Nije li ona ta koja je lani bojkotirala državnu komemoraciju u Jasenovcu, samo da se ne nađe u istome društvu s lijevo-liberalnom vladom, antifašističkim organizacijama i predstavnicima stradalničkih zajednica? Nije li upravo ona sve do sada kad bi je god pitali o ustaškim zločinima uvijek 'jednako osuđivala sve totalitarizme'? Pa ako se gospođa predsjednica ponaša kao da je nije bilo među nama protekle dvije godine, to ne znači da smo mi budale na čiji zaborav može tako bahato računati - napisao je Richembergh.

Predsjednica je danas, kao da je tek sinoć stigla iz dvogodišnje misije na Marsu, oštro progovorila o zločinačkom...

Posted by Goran Beus Richembergh on 11. travnja 2016

 

>> Manjinci i predstavnici žrtava za problem krive Vladu i tražit će smjenu ministra Hasanbegovića

>> Orešković osudio zločine ustaškog režima: Stepinac je za Jasenovac rekao da je 'najveća ljaga' za Hrvatsku

Komentara 133

DU
Deleted user
08:57 12.04.2016.

Nema samo SDP svoje balvane i HNS konja za trku ima.

EL
EldersRealm
08:59 12.04.2016.

Predsjednica je uklanjanjem biste tog zločinca napravila puno više za antifašizam od bilo kojeg SDPovca koji i dan danas ne žele shvatiti da je komunizam bio zločinački sistem i da komunizam i antifašizam nisu sinonimi. Predsjednica je osudila sve totalitarne sisteme, baš kao sto ih je osudila i EU, ali ljevičarima to ne dopire do mozga pa nastavljaju po starom.

FN
Fr@njo
08:53 12.04.2016.

vidi vidi ti Odiseja ..on ce djeliti lekcije Predsjednici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije