Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od Nobela:
Povratak na članak

Google, ruski tajkun i Facebook znanstvenike nagrađuju s 3 mil. $

Internetski poduzetnici udružili se i za 2013. podijelili 33 milijuna dolara zaslužnim osobama na području medicine i biologije

Komentari 3

Avatar flegmatik
flegmatik
21:03 22.02.2013.

A Djikicu nagrada?

VL
DU
Deleted user
21:55 22.02.2013.

Možda bi trebalo radi preciznosti navesti da su ova tri gospodina Židovi. Novac koji daju za nagrade znanstvenicima je doslovno kap u moru njihovog bogatstva, a promičba koju time dobivaju je nemjerljiva.

VL
PI
pistaljka
22:53 22.02.2013.

Gdje je god veliki novac u pitanju tu je "izabrani" Božji židovski narod, koji se skriva pod imenima i prezimenima lokalnih ljudi. Jury Milner, Mark Zuckerberg, Sergey Brin, Mikhail Khodorovsky - spomenuti u članku, svi su židovi, a ne neki Rusi ili izvanzemaljci. Obećani narod preko noći se obogati, dok gojim populaciji treba čitav život da jedva uštedi za kruh da preživi. Njima pada s neba, a ostalima plodovi rastu na kamenu. Očito oni znaju kako se obogatiti. Oni imaju 400 zapovjedi i ne drže se niti jedne, dok gojim imaju 10 i moraju se držati svih. Laž i istina za nas i njih imaju potpuno suprotna značenja. Njihove nagrade nisu filantropija, nego kupovina ljudi. Ne baš tako davno, trebalo je njihovim pradjedovima 33 godine da razapnu jednog Isusa, dok je suvremenicima trebalo jedno stoljeće (od 1913 do 2013) da razapnu čitav svijet (ne kažem da ga nisu razapinjali i ranije!). Znači ove godine, ili u najboljem slučaju kroz još koju godinu, bi trebala biti naša svjetska kalvarija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.