Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik HUBOL-a proziva
Povratak na članak

Goluža: Nebitnim specifikacijama namještaju nabavu

Jedan je natječaj poništila državna komisija, drugi stopirao ministar

Komentari 7

Avatar tituš
tituš
15:15 13.08.2014.

dr. Goluža slažem se, ranije su se pokrivali odlukama tkz. viših instanci kao npr. partije, SUBNOR-a, SKOJ-a, AFŽ-a, centralnog komiteta, sada isto rade to isto sa nepotrebnim specifikacijama i drugim ...

VL
TE
TechnoCroat
17:09 13.08.2014.

To je isto tako kod nabave sluzbenih automobila. Raznorazne dimenzije specificirane u milimetar, na primjer. Ni jedan normalan covjek ne mijeri automobil u milimetar kad ga kupuje, no nasoj vladi je to ocito vazno jer tako namjestaju natjecaj jednom jedinom, monopoliziranom preprodavacu.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:38 13.08.2014.

Provjerite firme koje su obskrbljivale nadzornim uredjajima i sustavima opcine, javna poduzeca, drzavne institucije , skole, banke, uprave, poste,...vojsku, policiju, biblioteke,.....ulice, trgove,...sve,...i vidjeti cete koliko je tu poznatih likova a bogami i generala. Provjerite tko je obskrbljivao sve drzavne, zupanijske,, opcinske,...itd,..objekte digitalnim uredjajima i to sve od sitnica, pa preko servera, printera, projektora,.....i tko to sve odrzava? Doci cete do sokirajucih rezultata kad saznate koliko je love nestalo u zadnjih 20 godina.

VL
Avatar hdz1848
hdz1848
15:15 13.08.2014.

Neslužbeno se može doznati kako ministar Varga želi vidjeti sve tehničke specifikacije. Čovjek je ministar i kao takav bude odgovaral za te javne nabave. Ne znam kome je ovo nekaj čudno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.