Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.01.2014. u 12:00

Nakon što se obranio od neugodnog napada rogušom, Milan Bandić obrušio se na ravnatelja škole u Kušlanovoj, gdje gradonačelnik ujutro trči, jer nije uzeo lopatu u ruke i očistio stazu za trčanje.

Golubu Bandiću želje se ispunjavaju i bez roguše

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, požalio se i drugi put u tri dana da mu novinari prijete prstom. “Ja sam pitom kao golub, a vi rogušom mašete, što je ostatak totalitarizma i apsolutizma”, poučio je Bandić Mislava Bagu finesama gestikuliranja. Nakon što se obranio od neugodnog napada rogušom, Milan Bandić obrušio se na ravnatelja škole u Kušlanovoj, gdje gradonačelnik ujutro trči, jer nije uzeo lopatu u ruke i očistio stazu za trčanje. “Bilo bi dobro da direktor zasuče rukave, dobio je trbuh”, poručio je golub Bandić čije se želje ispunjavaju i da ne mahne rogušom.

Zadarski poučak

Nora Straehle, zadarska ekonomistica s radnim iskustvom u EU, pripremila je predavanje “Kako do posla u EU” uvjerena da će privući pažnju nezaposlenih Zadrana. Posve neočekivano na predavanje u Gradskoj knjižnici Zadar odazvala se samo jedna osoba što je lošiji rezultat čak i od poziva frizerkama za rad u Njemačkoj kada se za 42 radna mjesta javilo njih tri. Mizeran odaziv organizatori u Zadarskom listu pravdaju time što je “počeo vikend”. I nezaposleni imaju pravo na slobodan vikend.

Tihomirove tihe mjere

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, potiho je povećao svima račune za vodu oko 30 kuna. Ne znamo samo je li to u sklopu ukidanja parafiskalnih nameta, zbog višemjesečne suše ili je to odgovor na državni udar pištoljem na vodu.

Francusko govorno područje od Čilea do Italije i Japana

Ante Gotovina, hrvatski general, krio se više od četiri godine od Carle del Ponte, što je dovelo do brojnih špekulacija o njegovu kretanju u to vrijeme. Gdje je točno bio od ljeta 2001. do prosinca 2005. intrigantna je tema koju je nakon mnogih pokušao obraditi i Jutarnji list. Prema njihovu “specijalnom izvještaju” Gotovina je “većinu vremena provodio u egzotičnim, toplim državama, mahom onima s francuskog govornog područja”. Potom se navodi da je bio u Španjolskoj, Argentini, Brazilu, Čileu, Maleziji, Singapuru, Japanu, Italiji, Mauricijusu, Dominikanskoj Republici i na Tahitiju. Gdje se među nabrojenima govori francuski, bilo bi dobro pitanje u kvizu – za milijun kuna.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:13 28.01.2014.

hahaha...Banderas je zakon, ne brine se samo o vlastitoj fizičkoj formi nego i o tuđoj

DU
Deleted user
22:03 28.01.2014.

Deca zimi imaju tjelesni u dvorani tako da, ako je ravnatelj dao da se očisti prilaz školi, on je svoje napravio, budući da su po ovom vremenu jedini pacijenti na stazi Bandić i vjerojatno prateća ekipa gradonačelnikovih ulizica i novinara. Nije trebao trčati nego zeti šlitšuhe. Ako ne zna kaj su šlitšuhe nek se raspita. Ni mi ne znamo kaj su roguše. (Ako je to kaj mislim da je, kako to, pa uperio je Bago samo kažiprst a ne i mali prst?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije