Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEDSKA

Goli policajac u akciji: Uhitio bjegunca u sauni

sauna
Foto: Shutterstock
03.04.2019.
u 16:22

Nakon što su se međusobno prepoznali, goli policajac mirno je poručio bjeguncu da se može smatrati uhićenim

U Švedskoj je nemoguće pobjeći pred zakonom, posvuda te može stići njegova produžena ruka. Čak i ako sjediš gol u sauni.

Glasnogovornica tamošnje policije Cartina Skagerling objavila je ovih dana da je policijski dužnosnik, u vrijeme dok nije bio na dužnosti, ustanovio da sjedi u istoj sauni u štokholmskom predgrađu Rinkebyju, u kojoj se nalazi i bjegunac pred pravdom koji je izbjegavao odsluženje zatvorske kazne. Osuđen je zbog više raznih prekršaja, ali i zbog teškog napada.

Nakon što su se međusobno prepoznali, ispripovijedala je glasnogovornica, "goli policajac mirno je poručio čovjeku da se može smatrati uhićenim", prenose američki mediji.   

Potom je policajac pozvao svoje kolege da pokupe bjegunca, navela je Skagerlind, dodavši kako "uhićenje nije bilo dramatično te da uhićenik nije ni pokušao pobjeći".

Policajac je dobio priznanje za uhićenje, a policija je objavom na Facebooku upozorila bjegunce: "Mi smo posvuda. Čak i ako nas ne vidite, tu smo". 

>> Pogledajte video: Policija provalila da spasi dijete

Ključne riječi

Komentara 1

MS
Mladi sociolog
17:48 03.04.2019.

Ludi Švedi :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije