Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Goli policajac u akciji: Uhitio bjegunca u sauni

Nakon što su se međusobno prepoznali, goli policajac mirno je poručio bjeguncu da se može smatrati uhićenim
03. travnja 2019. u 16:22 1 komentara 350 prikaza
sauna
Foto: Shutterstock

U Švedskoj je nemoguće pobjeći pred zakonom, posvuda te može stići njegova produžena ruka. Čak i ako sjediš gol u sauni.

britanska policija Nije ni njima lako Zaustavio policajce kako bi prijavio 'gnusan zločin', oni mu poručili: To nije naš problem

Glasnogovornica tamošnje policije Cartina Skagerling objavila je ovih dana da je policijski dužnosnik, u vrijeme dok nije bio na dužnosti, ustanovio da sjedi u istoj sauni u štokholmskom predgrađu Rinkebyju, u kojoj se nalazi i bjegunac pred pravdom koji je izbjegavao odsluženje zatvorske kazne. Osuđen je zbog više raznih prekršaja, ali i zbog teškog napada.

Nakon što su se međusobno prepoznali, ispripovijedala je glasnogovornica, "goli policajac mirno je poručio čovjeku da se može smatrati uhićenim", prenose američki mediji.   

VARAŽDIN Ušetao u automat klub s bocom benzina, natočio ga u čašu i mrtav hladan zapalio cigaretu

Potom je policajac pozvao svoje kolege da pokupe bjegunca, navela je Skagerlind, dodavši kako "uhićenje nije bilo dramatično te da uhićenik nije ni pokušao pobjeći".

Policajac je dobio priznanje za uhićenje, a policija je objavom na Facebooku upozorila bjegunce: "Mi smo posvuda. Čak i ako nas ne vidite, tu smo". 

>> Pogledajte video: Policija provalila da spasi dijete

Mirko Drašković
18 bjegunaca
Europol objavio fotografije najtraženijih seksualnih predatora, među njima je i Hrvat
r
OHR SAVJETNIK
Rozaceja: Crvenilo lica – možemo li ga sakriti?