Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na A3

Golfom se zabio u turski kamion i poginuo, trojica ozlijeđena

nesreca (1)
Daniel Kasap/Pixsell
02.09.2011.
u 09:31

Vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u kamion turskih registarskih oznaka koji je vozio ispred njega.

SLAVONSKI BROD – Mladi vozač (26) iz Vinkovaca poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u petak u 2.35 sati poslije ponoći dogodila na južnom traku autoceste A3 Bregana – Lipovac u blizini odmorišta Marsonia nedaleko od Slavonskog Broda. Upravljajući Golfom vinkovačkih registarskih oznaka, vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u kamion turskih registarskih oznaka koji je ispred njega vozio u istom smjeru, prema istoku.

Vozač je na mjestu preminuo, a u automobilu su se u tom trenutku nalazila još tri Vinkovčanina, od kojih su neki teže, a neki lakše ozlijeđeni. Najteže je prošao 24-godišnjak, čije su ozljede teške i za život opasne te je iz brodske bolnice prevezen u Zagreb. Teško je ozlijeđen i 23-godišnjak, a 30-godišnjak je prošao s lakšim ozljedama. Obojica su zadržana u brodskoj bolnici na liječenju.

Policija provodi istragu koja će otkriti uzrok nesreće, no sumnja se na neprilagođenu brzinu. Još uvijek je, međutim, nejasno kako se sudar dogodio baš na tom dijelu autoceste koji je vrlo dobro osvijetljen pa se nagađa da je vozaču u trenutku nesreće možda pozlilo.

Komentara 10

TO
Toni50
11:16 02.09.2011.

02.09.2011. u 10:45h Remetinac je napisao/la: Vozać Turskog kamiona je Kriv,jer je vozio samo 110 km.na sat To se nezna interesantno bi bilo ustanoviti da nije vozio samo 40-50 ili manje to je pitanje. Kao Mađari kada ih jenaš političarar +i cijenjeni poduzetnik Čaćić dernuo ...

MA
mariod979
12:28 02.09.2011.

gledam ovu fotografiju i pitam se hrvatska prica o krizi! Pogledajte policajski auto ja zivim u svicarskoj policija na prometne nezgode izlazi sa opelom ili passat a vidi njih!!

OB
-obrisani-
10:45 02.09.2011.

Vozać Turskog kamiona je Kriv,jer je vozio samo 110 km.na sat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije