Naslovnica Vijesti Hrvatska

Godišnje nagrade za četvero liječnika i novinarku

Internistica dr. Ivana Šmit, subspecijalistica kardiologije iz OB Sisak dobitnica je nagrade za promicanje interesa hrvatskog liječništva i zaštitu prava liječnika
19. prosinca 2018. u 08:25 0 komentara 674 prikaza
Darko Chudy
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Četiri liječnika i novinarka dobitnici su godišnjih nagrada Hrvatske liječničke komore za 2018.. Za najzapaženije stručno ostvarenje - razvoj robotske neuronavigacije i prvog hrvatskog neurokirurškog robota Ronna nagrađen je dr. Darko Chudy, neurokirurg iz KB Dubrava.

Ljubica Adžaip 'Ne bi mi bilo žao novca' Liječnik pušten da se brani sa slobode. Udovica: Da suprug nije umro, vjerojatno bih šutjela

Dr. Marko Kutleša, infektolog iz Klinike “Dr. Fran Mihaljević” nagrađen je za znanstveni doprinos unapređenju liječničke struke, zbog pet izvornih znanstvenih radova u znanstvenim časopisima. U toj kategoriji za liječnike do 40 godina nagrađen je dr. Zenon Pogorelić, dječji kirurg iz KBC-a Split koji je lani objavio trinaest izvornih znanstvenih radova u znanstvenim časopisima.

Internistica dr. Ivana Šmit, subspecijalistica kardiologije iz OB Sisak dobitnica je nagrade za promicanje interesa hrvatskog liječništva i zaštitu prava liječnika. Nagradu za promicanje ugleda hrvatskih liječnika dobila je novinarka Nove TV Ana Pejičić Dejanović.

>> Pogledajte koji simptomi će vam otkriti imate li problema sa srcem

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.