Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje nove TV
Povratak na članak

Godinu dana Vlade: koga to birači vole, a koga ne?

Da je vlada radila ispod očekivanja, misli 55 posto ispitanika; da je premijer bio ispod očekivanja misli ih još više - 56 posto

Komentari 21

B2
bokida 2
21:51 09.06.2018.

Interesantno kako neke muče borbeni avioni. Valjda bi trebali imati Galebe ili Jastrebe.

VL
PR
prajdali100
23:00 09.06.2018.

Građani ne odobravaju ulaganja u Hrvatsku vojsku !!!! Građani ne odobravaju kupovinu vojnih aviona !!!! Tko god ovo tvrdi manipulira i laže ko šugavi pas !

VL
ST
Starotopoljanin
22:39 09.06.2018.

Koliko su se jugofili i komunisti zabrinuli o radu hrvatske vlade ,da su cak i ocjene svoje nabili hrvatskom narodu pod nos,sve iz zavisti,jer ti koji su ih ocjenjivali su sinovi udbasa i ovih koji su bili nesposobni sa racankomm ,i poslije onim pristavim milancetom.zato nemojte narodu prikazivati lazi,zar vi ne vidite koji javni dug su ovi nasi hdz-ovci smanjili i hrvatsku oslobodili mmf dok su ih milancetovi pokrali i prezaduzili.zato postivajte plenkovica i HDZ-e.

VL
ST
stefj
00:10 10.06.2018.

Vlada kokošari po sitno, negdje malo popusti, pa negdje opet uzme. Neki potezi jesu pozitivni (npr. smanjenje poreza), no tako po sitno se moglo raditi tamo pred 20 godina. Danas smo u takvoj banani da trebamo krupne, nepopularne poteze, inače neće nitko ostati ovdje osim uhljeba, bez obzira na reklame... Jednostavno trebamo poteze ko Irska - otpustiti desetke tisuća ljudi iz državnih i javnih službi, povezati se jače s dijasporom, smanjiti poreze, maknuti dogovornu ekonomiju (parafisklalne namete), ukinuti financiranje interesnih skupina i udruga, itd... Kao primjer, Novi Zeland je ukinuo sve subvencije, između ostalog i u poljoprivredi, pa sad ima jednu od najjačih poljoprivreda na svijetu i izvozi na tržišta s jakim subvencijama... No, mi ne vučemo takve poteze, mi se ugledamo na Argentinu, Venezuelu, Grčku i slične uspješne ekonomije... I još jedna stvar, jasno mi je da je Kuščević jedan od najnepopularnijih, no nije mi jasno da je među biračima HDZ-a toliko popularan. Zar stvarno svi oni odobravaju Staljinističke metode mjerenja pljeska?

VL
LL
LUDI LJUDI
07:21 10.06.2018.

Da nam je znati komu ili čemu služe ovakve ankete gdje se manipulira pitanjima, pa se izvode zaključci na temelju dojma i predstavljaju bombastično. Dakle, mi koliko sami jesmo neorganizirani i neuređeni, toliko i ovakve amaterske ankete pridonose konfuziju i većinski prisutnom depresivnom stanju. Najmanje tu ima metodologije i suštine, a najviše primjera loše novinarske prakse. I kada svakodnevno pišu kako nedostaje stručnih profila na tržištu radne snage, nikako da napišu kako je manjak kvalitetnih medija i novinara u samom vrhu te liste.

VL
CH
CharlesBukowski
08:41 10.06.2018.

ne volim nikoga.. svi su isti samo ih zanimaju njihove guzice

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
23:34 09.06.2018.

Meni se najvise svidja predsjednica KGK. Njoj bi dao 100% pozitivnoga dojma. A i Karamarko ima od mene 90%. Njih bi volio vidjeti u vrhu buduce vlade.

VL
DU
Deleted user
11:38 10.06.2018.

U ovom sistemu narod ne vrijedi nista, samo koalicije. Za to smo tu, gdje jesmo.

VL
AV
Avaz
21:21 09.06.2018.

Anemični jado i razdjelnik čine ovu vladu. Štenge drže Srbi i ostali vjebivjetri.

VL
SN
Snowman
10:58 10.06.2018.

Strpljivost je kod Hrvata nepoznata. Njprije su birali Socijaliste , sad kad su "kola" zaglibila neka to Konzervativni izvuku i to odmah. Cudan narod

VL
HL
HV_LAKI102
23:47 09.06.2018.

Ima dobrih ministara u vladi,posebno onih iz Karamarkovog vremena ali Premijer je takva lopina da mu vise niko ne vjeruje,tipicna umisljena udbasina.On smjenjuje Ivu Stijera koji ga je i postavio za premijera.Stijeru narod vjeruje jer je on posten i korektan covjek pa su zato glasaci HDZ i podrzali crvenog spijuna,da ce nam ovakve scene prirediti niko se nije nadao pa ni sam Stier.Plenkovic je spijun ubacen u redove HDZ da nam razbije stranku posebno njeno domoljubno krilo i da na kraju balade zajedno sa crvenima ude u koaliciju i dalje ostane na vlasti.Kako debeli svajn Seks rece,Ptica da bi letjela treba joj ljevo i desno krilo sto potvrduje moje sumnje da nisam daleko od istine.Sve mogu da nekako svarim al da je Vecernjak u srbskim rukama u srcu Hrvatske i to poslije krvave agresije devedesetih,nemam rjeci,strasno da strasnije nemoze biti.Dokle ce Hrvatsku voditi kurvini sinovi,koliko cemo jos cekati Lustraciju,kad ce doci dan da mediji vode pro Hrvatsku politiku,kad ce jednom da prestanu pozari po jadranu,kad ce vec jednom da profunkcionira sudstvo,kad ce vec jednom da crkne Pupovac da ga vise negledam u Hrvatskom saboru,posto mi je gori od tita i mesica.Dalice ikad iko u Hrvatskoj naprati takav zakon za politicare da im se nece isplatiti krasti?itd itd!ZHS!!

VL
KU
kupatilo
11:54 10.06.2018.

Vi iz VL nikada niste ni pisali istinu a i statistika vsm je narucena ili izmisljena.Ova vlada ponegdje i pogrijesi ali radi i vidise da radi.Stalnosu aktivni a stoje bilo sa Milanovicevom.Daje osto jos 4 godine mibi bili vec raspslise ilibi bio gradanski rat.Taj je u kratko vrijdme zaduzio nas vise nego 4 godine rata pa niste kriticki nista pisali a trebaliste i moraliste ali niste jer on je vaš kao i vi njegovi.

VL
HR
Hrvatska
21:08 09.06.2018.

Maric jedini valja i vrijedi u Vladi. Nadam se da bude premijer jednom.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
22:08 09.06.2018.

samo mi nije jasno kako je ovaj lopov marić tako popularan, valjda su u hrvatskoj lopovi tako popularni...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.