Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA PUČA
Povratak na članak

Erdoğanova ‘čestitka’ uz 7300 otkaza javnim službenicima

Turska je i dalje duboko podijeljena između onih koji žele sekularnu državu i onih koji podržavaju Erdoğana i muslimansko bratstvo

Komentari 7

Avatar jumanji
jumanji
11:16 16.07.2017.

erdogan je jako odvratan

VL
AA
aabbcc
18:11 17.07.2017.

uz 7300 otkaza službenicima,...Hmmm.. u drzavama EU je to privilegija samo za radnike.

VL
B2
bokida 2
08:43 16.07.2017.

Treba osamdeset miliona Turaka raznih sekta i običaja držati pod kontrolom. Kod nas je dvadeset puta manje ljudi pa su ko rogovi u vreći.

VL
MX
Mister X
18:34 08.08.2017.

erdogan je jako odvratan , ruši Ruski ratni zrakoplov poslušnik NATO-a , odvratan je godinama dopušta da prijatelji godinama voze opljačkanu naftu iz Sirije kroz Tursku i u njihovim lukama prijatelji tovare i voze dalje , odvratan je ne volioli da ga prijatelji ubiju i njegovu familiju ! Ne voli što je na prvoj crti u prema Rusiji i da on čuva EU i gine za nju , a nazivaju ga dokazano genocidni narod.... Erdogan je odvratan jer je Turčin i želi biti gazda u svojoj kući...........

VL
MX
Mister X
18:15 08.08.2017.

7300 otkaza Turska je bijeda nasprama otkaza u Njemačkoj kod samog ujedinjenja sa istočnom Njemačkom 30.000 što policajaca što komunista što odvjetnika i profesora te poli cista -novinara ... Samo onda nema te teme i nitko se ne uzbuđiva ilii EU narod izluđiva sa ""pravdom u Njemačkoj """ !!! Ali sada je to glavna optužba za onoga koji nije ubijen u ne uspješnom pokušaju terorista ... Da ubiju predsjednika jedne Države drugi grijeh mu je namjerava da ozakoni referendumom napokon smrtnu kaznu za teroriste koji ubijaju Turke !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.