Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Godine toleriranja izgreda vratile su se kao bumerang

Krivnju podjednako snose i država koja se s takvim oblicima ponašanja ne zna ili ne želi boriti, a kamoli ga strogo sankcionirati, ali i sve nogometne vlade

Komentari 2

Avatar abakus
abakus
06:18 20.06.2016.

To nisu navijači i nisu u pitanju navijački izgredi, već je sada svakome jasno da je riječ o specijalnom ratu protiv Hrvatske i faktički diverzantskim skupinama koji rade na uništavanju onog jedinog područja na kojem još postoji nacionalni naboj - nogometu i reprezentaciji. Dio tog specijalnog rata su i "naši" novinari - zato se ove diverzije i naziva navijačkim neredima. No definitivno je istina da strukture društva (tajne službe, policija...) koje bi ovo trebale sprečavati i koje imaju sve mogućnosti to sporiječiti i koje to MOGU spriječiti taj svoj posao ne rade. A ne rade zato što su oni koji ih vode i sami dio tog obavještajnog podzemlja koje radi protiv interesa Hrvatske. U današnje doba sveprisutnih kamera i mogućnosti prisluškivanja i nadzora da policijske i obavještajne snage jedne zemlje nisu u stanju locirati diverzante kao i njihove nalogodavce pa ih sve zajedno pozatvarati na dugi, vrlo dugi rok, to jednostavno nitko normalan neće povjerovati. Postavljam pitanje: Hoće li Bauer, suvlasnik famozne firme Grizli koja dogovara posredovanja kod političara koje su sponzorirali za neke strane firme i istovremeno čovjek koji je sam priznao da je nacrta plan diverzije na utakmici odgovarati za to? Zašto taj čovjek već nije u zatvoru? Zašto novinari koji su tjednima analizirali svaki iznos koji je ikad primila Ana Šarić (Karamarko) sada šute o tom priznanju čovjeka koji je inače osobni prijatelj Orepića, ministra policije koji NIJE napravio svoj posao i spriječio ovu diverziju? Pa o čemu je ovdje riječ? Zar vi zaista mislite da smo svi mi blesavi da nam ne bi bilo jasno što radite, novinari?

VL
V1
Vinkazeljka 1115
04:54 20.06.2016.

Pitam se u kakvom društvu živim dvjesto ljudi reketari ''''''.Mala zemlja ne veća od jednog evropskog grada,skoro se svi poznajemo ,a ništa se ne može rješiti....Odgovornost svih sudionika nogometnog saveza,neučinkovitog državnog aparata.Što se zapravo dogodilo,sve je stavljano pod tepih i i sada se raspada,a star je 25 godina,,,,,,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.