Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIŠI DUBOKO

Glumica u usponu umalo se ugušila zbog seksa

Emma Stone
Press Association/PIXSELL
16.09.2010.
u 20:18

Emma Stone na snimanju nove teen-komedije zbog prežustrog simuliranja seksa dobila je napad astme, što je opisala kao ponižavajuće iskustvo.

U novoj komediji "Easy A" Emma Stone glumi srednjoškolku koja se pretvara da se vrlo glasno seksa s dečkima da bi oni poboljšali status među vršnjacima u školi. No, glumljenje seksa moglo je biti i kobno za 20-godišnju zvijezdu "Superbada" i "Zombielanda".

- Za ime svega, sad više ni seks ne mogu simulirati bez umiranja! Dobila sam napad astme, a nikad je prije nisam imala, tijekom scene u kojoj smo morali skakati gore-dolje satima i satima, kričući i vičući na krevetu. A posebno je ponižavajuće bilo to što se cijela stvar dogodila već drugi dan snimanja. Pomislila sam da će cijeli film tako proći, s mojim disanjem iz maske za kisik. Cijelo osoblje je pomislilo: "Ova će nam biti baš zabavna. Krasno. Dvadesetogodišnjakinja a dobiva napadaje astme." - kaže Emma i dodaje da je nakon tog jednog napada astma više nije mučila do kraja snimanja.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
masterblaster
08:57 17.09.2010.

:)

RE
rezonancija
23:19 28.09.2010.

eto sto je amerika....cega se pametan stidi budala.......se ponosi...mala je prava pornjava...vidi sse da je falila zanr

FE
Felicijen
23:36 16.09.2010.

Nije ni sex za svakoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije