Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Glovo najavljuje nove pogodnosti za dostavljače koji dostavljaju putem platforme

Glovo+
05.02.2024.
u 13:12

Izgrađen na temeljima "Obveze dostavljačima", novi program Glovo+ poboljšava iskustvo dostave nudeći sustav nagrađivanja temeljen na učinku; S različitim razinama - dijamantnom, zlatnom, srebrnom ili brončanom - dostavljači koji dostavljaju putem Glova sada mogu otključati nove prilagođene pogodnosti; Ovaj inovativni pristup ima za cilj osnažiti i nagraditi dostavljače, poboljšavajući njihovo cjelokupno iskustvo tijekom isporuke putem Glova

Glovo, multikategorijska platforma koja korisnicima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, najavljuje pokretanje Glovo+ u Hrvatskoj, programa koji donosi nove pogodnosti i nagrade dostavljačima koji dostavljaju putem platforme, na temelju njihove lojalnosti i uspješnosti.

Pokretanjem Glovo+, dostavljači koji koriste platformu sada će imati pristup proširenom skupu prilagođenih benefita, nadovezujući se na postojeće koje donosi program “Obveza dostavljačima”, niz društvenih i sigurnosnih benefita za dostavljače uveden u Hrvatskoj prije gotovo dvije godine.

Inicijativa Glovo+ ponudit će dostavljačima mogućnost pristupa dodatnim pogodnostima strukturiranim na nekoliko razina: brončana, srebrna, zlatna i dijamantna.

Oni će se postupno otključavati ovisno o postignutim razinama performansi i sastoje se od niza prilagođenih prednosti kao što su bonusi, oprema ili popusti kod partnera kao što su CityCoco Hrvatska, dm, Flixbus, ili Kako ide - Bike shop. Stoga program ima za cilj nagraditi angažman i lojalnost dostavljača, održavajući njihovu motivaciju i poboljšavajući njihovo iskustvo dostave i zadovoljstvo.

Program je testiran u posljednjem kvartalu prošle godine u tri zemlje u kojima Glovo posluje i rezultati su bili vrlo pozitivni. Najveći angažman primijećen je u dijamantnim i zlatnim razinama, pridonoseći značajnom poboljšanju od 15-20% u ukupnom zadržavanju i zadovoljstvu dostavljača. Plan Glova je pokrenuti Glovo+ program na svim tržištima na kojima posluje tijekom 2024. godine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije