Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEOPOLITIČKI PRIJEPORI
Povratak na članak

Globalno zatopljenje Putinu omogućava kolonizaciju Arktika: Rusija gradi nuklearne ledolomce

Grade najsnažniji nuklearni ledolomac u povijesti, nazvat će ga “Rusija”

Komentari 29

MI
Mircen
14:33 18.07.2020.

Citat "Za bogatstva i resurse te regije otimaju se i SAD, Kanada, Norveška i Danska, ali i Kina, Velika Britanija i Francuska'' (kraj citata). Možda ako izuzmemo Kinu koja je jedina nejasna u tom pogledu, sve druge nabrojane države su ekstremističko prosrpske (zajedno s Rusijom). Osim toga, ovdje vidimo da iako ima Danske, nema Njemačke na popisu. Vrlo zanimljivo. Sve osim Njemačke pokušavaju zauzeti strateške točke na zemlji, jer Njemačka je okupirana od 2. svjetskog rata i politički je izgubila to strateško pravo. Kao da igraju šah. Meni je dakle posve jasno zašto se Plenković tako ponaša kako se ponaša, zašto Nijemci ponižavaju Nijemca što je pokušao intimno i privatno uživati uz hrvatsku pjesmu i zašto sve sami Pupovčevi ljudi upravljaju Hrvatskom i samim Plenkovićem kad je Hrvatska na straškoj točki Otrantskih vrata i drži 2/3 obale te strateške točke. Svi (osim možda Kine i Njemačke koja politički ne postoji) su se udružili i provode ekstremno nacionalistički velikosrpski hegemonizam na Balkanu da uz pomoć Velikosrba destabilizacijom drugih nesrpskih država zagospodare sjevernim obalama i lukama iznad Otrantskih vrata.

VL
NE
nečešrazbojniče
12:24 18.07.2020.

To nije demokratski i u redu. Uvijek moraju ameri biti prvi na valovu onda se to zove demokracija.

VL
NE
Neo001
14:13 18.07.2020.

Velki apetiti diktatora , a narod gladan. A što je najgore narod koji nikada nije živio slobodno u demokraciji ljudskih sloboda

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
18:33 18.07.2020.

Kad se otope glečeri na Artiku, brodu sa robom iz Kine će trebati 12 dana do luka severne Evrope..Ima sa nas pojedu..

VL
HO
homophob
19:27 18.07.2020.

Sta bi bilo bez globalnog zatopljenja. Nista jedrenjaci bi plovili ruskim sjevernim prolazom kao sto su to cinili od 1742 pa naovamo! Carska Rusija redovito slala trgovacku robu na daleki ruski istok sjevernim morskim prolazom bez ledolomaca makar pojma nisu imali o "staklenickim plinovima" i globalnom zatopljenju.

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
13:31 18.07.2020.

Putko je kralj sa kojim nema zajebancije.Svaka mu čast.A i Rusi nisu podguzne muve kao neki narod,a znamo koji.

VL
DU
Deleted user
19:56 18.07.2020.

Nego vecernji, moze li sto o ovome......"Leader of radical black-only militia NFAC ‘believes in violence’ & wants a real-life Wakanda for every black person in America.

VL
MP
Miroslav.P
12:25 18.07.2020.

Kako kazu ovdje fizicari u Rusiji topla Meksicka struja promjenila je malo smjer i doslo do brzeg zatopljenja Rusije i neki drugih zemalja vise od prosjecnog zagrijavanja. Inace Artik i tako pripada Rusiji 80% i oni ce to uzeti. Imajuu najbolje ledolomce na svjetu . Ameri su iza pedeset godina .Ja sam to davno pisa medutim moji domaci Amerikanci nisu vjerovali i sad kmecanje. Sibir ce postati najveca zitarica na svjetu vec tamo rastu neki drugi cvjetovi posto je zatopljenje. Rusija ove godine imat ce rekordnu zetvu do 130 miliona tona psenice. Ovdje sve sto zasijes buja cvjeta zeleni se i raste.

VL
CO
coky
14:53 18.07.2020.

Hoće li taj ledolomac biti na fosilna goriva, kao onaj nosač zrakoplova koji je zagadio mediteran, hehe

VL
ZA
zagabria5
13:13 18.07.2020.

Pohlepne države uništiti će ovu planetu

VL
DU
Deleted user
12:24 18.07.2020.

Lako je za Putina, ima li nesto o americi ili je ovaj clanak samo da bi mahnuo repom kad ti oni spijuni u buzinu reču, good boy Croat, you may now have a biscuit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.