Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrijavanje zemlje
Povratak na članak

Šef agencije za energiju: Žao mi je, imam loše vijesti. Moje brojke dovode me do očaja

Izvješće Ujedinjenih naroda prošlog je tjedna upozorilo da će društvo trebati mijenjati načine korištenja energije, putovanja i gradnje, kako bi se dosegao cilj nižeg globalnog zatopljenja

Komentari 16

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:17 18.10.2018.

Šef agencije za energiju, pa šta to nije onaj vrdoljak iz hns-a, sad mi je sve puno jasnije.

VL
NA
narcis660
23:54 17.10.2018.

Sve je već i suviše uništeno i bojim se da je uopće prekasno da se bilo što mijenja i poduzme,makar vrijedi pokušati....Ljudski faktor je krivac za kompletno uništenje ovog planeta tj.klime,vode i opčenito prirode...Tužno i zastrašujuće šta sve čeka buduće generacije😣

VL
DU
Deleted user
00:23 18.10.2018.

Što ne bi šef rekao da velike firme prestanu štancati nepotrebne proizvode? Primjera je puno. Naprave led žarulje, ali one traju jako kratko, a mogle bi trajati bar desetak godina da se u njih ugradi kvalitetna elektronika. Drugi primjer je sa bijelom tehnikom, današnja tehnologija je takva da bi svi ti proizvodi mogli trajati desetke godina ali oni u njih namjerno ugrađuju nekvalitetnu elektroniku da se što brže pokvare. Da bi ljudi smanjili emisije štetnih plinova mora nam se prestati gurati pod nos taj konzumerizam, jer jedno sa drugim nikako ne ide.

VL
BR
Brankko
03:07 18.10.2018.

Mile Udarcina 1 piše: "Šef agencije za energiju, pa šta to nije onaj vrdoljak iz hns-a". -- U 3. i 4. retku članka može se pročitati: "šef Međunarodne agencije za energiju (IEA) Fatih Birol".

VL
AA
aabbcc
00:55 18.10.2018.

ja budale, sirotinja se mrzne i Boga moli da ljeto jos malo potraje...

VL
DU
Deleted user
06:40 18.10.2018.

Dok je dio Zemlje obilato zagađivači, na žalost krivo ih je možda jedan promil, ona većina je "morala štedjeti zbog neimaštine"!? A koliko se toga pustilo u atmosferu testiranjem atomskih bombi i koliko se troši na ratove u svijetu + auto industrija?! Sve to za bogaćenje njih par tisuća moćnika!? A spaštat ćemo "zajedno svi"!?

VL
AA
AAAAAA
00:08 18.10.2018.

na zapadu vele: Pohlepa je vrlina! Bože pomagaj!

VL
JO
josmalopanestalo
10:02 18.10.2018.

kome on to priča? nek priča glavnima za zagađenje, gazdama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.