Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNI RASHODI
Povratak na članak

Globalna utrka u naoružanju: Cijene najtraženijeg oružja skočile u nebo

Nakon početka rata u Ukrajini cijene su, pogotovo najtraženijeg oružja, skočile u nebo, ali kupci više kao primarno ne postavljaju pitanje koliko to oružje košta, nego koji su rokovi isporuke i mogu li to oružje dobiti što prije

Komentari 9

DU
Deleted user
12:02 21.01.2023.

Je li sad možda jasnije sljepcima tko profitira i kome je stalo da se ovaj rat što duže nastavi?

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
07:38 23.01.2023.

Nisu skocilo. Jednake su kao I prije rata u Ukrajini. Skocile su na crnom trzistu, uglavnom zbog Ukrajine.

VL
VI
vidum
05:47 22.01.2023.

Sad bi se naša ljubljena Amerika mogla oporavit!

VL
GO
goran2hr
15:43 21.01.2023.

Kako bi se Hrvatima podvalilo da sa zadovoljstvom prihvate nešto po njih loše, između ostalog gubitke i (besplatno) pražnjenje naših vojnih i inih skladišta, puštena je "patka", tj. besmislica, kako samo treba zastarjelo oružje uvaljati Ukrajincima i nama stiže novo zapadno. To naravno nema veze s istinom. Naša prazna vojna skladišta, napuniti ćemo samo ako novo platimo po "cijenama koje su otišle u nebo" ili će i ostati prazna. Radi se o imovini hrvatskog naroda, plaćenoj hrvatskim novcem ili u DR čak i krvlju. To je nešto zastarjelo, ali ne i loše i beskorisno, jer da to ne valja, ne bi se za tim jagmili Amerikanci, sirijski đihadisti i Ukrajinci. Ukoliko se ne objavi ugovor u kojem stoji što, koliko (jedan za jedan) i kada stiže zamjena za poklonjeno Ukrajincima, te čija je to obaveza - to znači kako će nas izigrati i dobiti ćemo - ništa.

VL
Avatar Marko
Marko
12:04 21.01.2023.

Skoćile u nebo i sad nas gledaju ozgora

VL
PR
Predaror
08:46 22.01.2023.

Svi ratovi , 90% njih , nakon II World War.a su odgovarali USA vojnoj industriji.Indirektno američkim građanima. A da ne govorimo da je uz ratovanje išlo i ekonomsko pljačkanje tih zemalja ili uništavanje pa davanje ekonomske "pomoči" .To je standardnii USA obrazac več od 1917 godine. Pametnima jasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.