Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pokolja
Povratak na članak

Globalna cyber inicijativa Jacinde Ardern: Teroristima oduzeti propagandni alat društvenih mreža

Stanovnici Christchurcha danima nakon napada nosili su cvijeće na mjesto pokolja odajući na taj način počast žrtvama, ali i pokazujući kako islamofobiji i ekstremizmu nema mjesta u Novom Zelandu, državi koja je do sredine ožujka bila potpuno imuna na terorizam

Komentari 9

KK
klara.kos.73
08:28 30.04.2019.

je li to uvođenje cenzure? Perfidan način.

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:53 30.04.2019.

korak po korak totalnoj kontroli ljudi, praćenja svega što rade... totalni gubitak privatnosti. i baš je zgodna podudarnost da svakim novim 'terorističkim' napadom dobivamo sve strože zakone i sve veći nadzor 'države'. prate nas sve što radimo, kud se krećemo. što kupujemo,m jedemo čime se bavimo. te podatke prodaju... a sigurnost ljudi je na kraju lanca. svi ovi zločini imaju isti potpis i iz iste knjige dolaze, a cilj je totalna kontrola svega. da, baš će fejs, koji živi na račun objava svojih članova, skresati ključni dio svog poslovanja. video sa nasiljem pogledaju milijuni, a na tim stranicama se netko i reklamira..

VL
Avatar kenshi
kenshi
12:26 30.04.2019.

I kada se oduzme teroristima alat društvenih mreža sve će biti u redu i teroristi će odustati u očaju.

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
15:07 30.04.2019.

Počeo utjecaj islama i na slobodu izražavanja na društvenim mrežama.

VL
BL
Bluefull
18:18 30.04.2019.

Niko ne može biti veći terorista od jednog libtarda ....... islamisti , bijeli supremacisti ...itd itd . svi su oni obična kamilica za ove neoliberalne fašiste ...pljuc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.