Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerum optužen za prometnu nesreću

Globa od 70 dnevnica za Keruma?

crn-kerum-txt.jpg
import
13.12.2005.
u 18:31

SPLIT Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je optužni prijedlog protiv Željka Keruma zbog izazivanja prometne nesreće iz nehaja, u kojoj je prije nešto više od mjesec dana pred tvornicom Diokom teško ozlijedio 47-godišnjeg Antu Milinu na skuteru. Sudu je predloženo i izdavanje kaznenog naloga, prema kojem bi se Kerum, ako ne želi suđenje, trebao isprsiti sa 70 dnevnih dohodaka.

Kakav će stav zauzeti splitski veletrgovac, nismo uspjeli doznati jer nam je Kerum kazao da za Večernji list više ne daje izjave. Bude li osporio kazneni nalog, Kerumu će se suditi. Milinu je pokupio svojim mega terencem hummerom, kojim više ne izlazi na splitske prometnice. Nekoliko sekundi gurao ga je na odbojniku, a diplomiranog inženjera elektrotehnike, zaposlenog u Slobodnoj Dalmaciji, od kotača je cestovnog monstruma spasila tek hladna glava i dobra forma. Vidio sam što će se dogoditi pa sam se izmaknuo i rukom se čvrsto držao da ne podletim pod Kerumov terenac kazao nam je Milina, pasionirani igrač malog nogometa i tenisa.

Doživio je ozbiljne ozljede, izvađen mu je dio slezene, napuknuo mu je bubreg, slomljena rebra, a iz pluća i želuca izvadili su mu više litara krvi. Proboravio je pet tjedana na bolničkom liječenju. Milina je nekada trčao i maraton, a danas, gotovo mjesec i pol nakon nesreće, jedva načini par koraka a da se ne uspuše. Neshvatljivo mu je kako ga Kerum nije vidio. Milina drži da je vjerojatno bio zaokupljen nekim problemima, pa mu se čini da bi bilo bolje da Keruma vozi netko drugi nego da nesmotrenošću ugrožava druge sudionike u prometu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije