Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Malinskoj

Gliserom naletio na ženu: To je bilo strašno, krvi je bilo posvuda

hitna
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
25.07.2019.
u 22:18

Testiranjem na prisutnost alkohola u krvi utvrđeno je da vozač glisera nije bio pod utjecajem alkohola

Na državljanku Austrije V. H. (28) u srijedu oko 16 sati naletio je gliser. Nalazila se 300 metara od obale, ispred hotela u Malinskoj na otoku Krku. Mlada žena prevezena je u KBC Sušak u Rijeci, no ubrzo je preminula. 

- Bila sam na plaži i vidjela kako oživljavaju ženu na gliseru kojim su je dovezli na obalu. To je bilo nešto strašno, bila je bez noge i obilno je krvarila. Bila je u ronilačkom odijelu, nepomična i vrlo blijeda - ispričala je to za 24sata kupačica Donatella.

- Krvi je bilo posvuda kao u horor filmu. Na plaži je bilo i puno djece, neka od njih su plakala od tog strašnog prizora, svi su bili prestrašeni. I sad dok vam ovo pričam, još sam pod dojmom i u stresu - ispričala je svjedokinja ovog strašnog događaja.

Neslužbeno se doznaje kako je za upravljačem glisera bio Zadranin (25), koji je u Malinsku došao odraditi sezonu.

- Dečko je bio u potpunom šoku, nije mogao ni govoriti. To su inače savjesni dečki i nikad nije bilo problema s njima. Teško je s brodice koja ima ovako visoku provu vidjeti kupače, a pogotovo ronioce, na takvoj udaljenosti od plaže. Ma tragedija, i za curu i za dečka, oboje mladi - u nevjerici su komentirali potreseni mještani Malinske.

"Temeljem dostupnih informacija iz nadležnosti LK Rijeka, počinitelj ove teške pomorske nesreće je voditelj motorne sportsko – rekreativne brodice, državljanin Republike Hrvatske, koji je tijekom plovidbe kroz kupališni pojas udario u kupačicu, pri čemu joj je nanio po život opasne ozljede, od kojih je nedugo potom preminula. Testiranjem na prisutnost alkohola u krvi utvrđeno je da počinitelj nije bio pod utjecajem alkohola. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo, a uzimanje izjave od počinitelja, u okviru očevida o uzrocima ove teške pomorske nesreće od strane LK Rijeka i mjesno nadležne LI Malinska, kao i saslušanje počinitelja ove pomorske nesreće u okviru istrage, koju provodi Pomorska policija Rijeka nastavit će se sutra, 25. srpnja s obzirom da počinitelj trenutno nije u dostatnom psiho – fizičkom stanju komunicirati izjavu, jednako kao i članovi Obitelji poginule djevojke". izvijestili su u srijedu iz Ministarstva mora prometa i infrastrukture.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:26 26.07.2019.

Kupalisni pojas 300 m od obale? Mojne....

DU
Deleted user
23:17 25.07.2019.

Ako nije označila mjesto gdje je ronila, na toj udaljenosti, kompletna krivnja je na njoj, U tom slučajuvrlo neodgovoran postupak i nažalost tragično završilo....

Avatar munšajn
munšajn
23:24 25.07.2019.

Žao mi oboje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije