Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Navijačima' očito nedostaju stadioni

Gledali utakmicu u garaži, na vrata im pokucao maskirani s upaljenom bengalkom

Šibenik: Policija na konferenciji za medije predstavila akciju Mir i dobro
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.12.2020.
u 10:48

Oko ponoći u dvorištu su začuli galamu i poziv na sukob upućen od više nepoznatih osoba

Kad već ne može uživo na stadionu, neki su utakmicu odlučili pratiti s društvom u - garaži. No, i tada niste posve sigurni. Osim inspektora civilne zaštite i policije, na vrata  mogu pokucati i navijači iz suparničkog tabora. Neobičan incident zabilježen je u subotu u Ivanovcu pokraj Čakovca.

Više osoba u garaži u sklopu obiteljske kuće gledalo je TV prijenos nogometne utakmice između Varaždina i Hajduka. Nakon prijenosa dio njih je napustio garažu, dok su ostali nastavili druženje. Oko ponoći u dvorištu su začuli galamu i poziv na sukob upućen od više nepoznatih osoba.

Ukućanin star 21 godinu otvorio je vrata garaže i uočio nepoznatog muškarca s maskom na licu i upaljenom bakljom tzv. bengalkom u ruci. Odmah je zatvorio vrata, a nepoznate osobe počele su udarati po njima. Nakon što je 21-godišnjak pozvao policiju, nepoznate osobe su se razbježale. Nitko nije ozlijeđen, zabilježena je samo šteta na garažnim vratima.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bowl
11:54 14.12.2020.

Koja vijest!Vao.Bonus šnita mortadele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije